Tähtiparit Thorén/Husso – Kallio/Paloheimo 5.4. klo 14 Talissa

30.3.2014  |  11:56

 

Hallitseeko nuorten maailmanmestari, tähtiveskari Ville Husso tenniksenkin ja kuinka käy sekanelinpeli MTV:n urheilun uutisankkuri Mervi Kalliolta?

Näihin kysymyksiin saadaan vastaus lauantaina 5.4.klo 14 Talissa, kun Ville Husso parinaan Petra Thorén ja Mervi Kallio parinaan Veli Paloheimo kohtaavat näytösottelussa – tuntia ennen Davis Cup -ottelun Suomi – Bosnia ja Hertsegovina nelinpeliä.

Otteluparit

Petra Thorén nousi naisten WTA-rankingissa parhaimmillaan kaksinpelissä sijalle 73 ja nelinpelissä sijalle 112. Hän voitti urallaan viisi naisten kaksinpelin ja kaksi nelinpelin ITF-turnausta ja oli Suomen Fed Cup-joukkueen jäsen vuosina 1986-96. Petra on nyt Kreab Gavin Anderson -viestintätoimiston varatoimitusjohtaja, joka pelaa tennistä 2-3 viikossa.
Jääkiekkomaalivahti Ville Husso, 19, on nuorten maailmanmestari tältä vuodelta ja myös HIFK:n ykkösveskari. Superlupaus on ehdolla Suomen MM-kisajoukkueeseen Minskiin ja hänet nähtäneen jo lähivuosina ammattilaiskaukaloissa. Tennis on yksi Villen lempilajeista.

MTV:n urheilun uutisankkuri Mervi Kallio on arvostettu urheilutoimittaja, jolla on vankka lajituntemus.   Mervi on aktiivinen tenniksen harrastaja, joka vie lajin hyvää sanomaa eteenpäin myös työn ulkopuolella.
Veli Paloheimo oli ATP-rankingissa parhaimmillaan sijalla 48. Vuonna 1990 Veli oli Australian avoimissa 16 parhaan joukossa ja edusti Suomea Davis Cupissa vuosina 1986-92.  Hän on Tampereen Tenniskeskuksen toimitusjohtaja ja Tampere Open -turnauksen kilpailunjohtaja. Veli pelaa tennistä kolme kertaa viikossa ja on edelleen mukana Saksan Regionalligassa pelaavan Gürzenich-Wald -seuran M40-joukkueessa, jossa on voittanut Saksan mestaruuksia.

Pääset näytösotteluun DC-nelinpelilipulla.

Ville Husso

Jaa:

Seuraava uutinen: Antonen, Forsström ja… →