Tähti vai tähdenlento? nyt DVD:nä

14.1.2009  |  22:30

Heinilän elokuva ammattilaistenniksestä nyt saatavilla DVD:nä

Ari Heinilän elokuva kertoo suomalaisista tennisammattilaisista Jarkko Niemisestä ja Juho Paukusta, joista toinen kiertää suurimmilla areenoilla, toinen tennismaailman takapihoilla, ja kuvaa näiden maailmojen eroista.
Ari Heinilä seurasi Niemistä kisareissuilla ja Suomessa lähes vuoden ajan. Ammattilaisen elämään mahtui hikeä, vastoinkäymisiä, taistelua huononevan itseluottamuksen kanssa, mutta myös huippuhetkiä.
Paukku raivasi tietä ammattilaisympyröihin usein varsin karuissa olosuhteissa: Egyptissä hiekkamyrsky keskeytti turnauksen ja Intiassa vatsatauti vaivasi pelaajia. Tie ammattilaiseksi on pitkä, karu ja hikinen eikä huipulle mahdu kuin kourallinen tuhansista pyrkijöistä.
Elokuva tutkii myös sitä, mistä tähdet, kuten Rafael Nadal, Roger Federer tai Novak Djokovic on tehty.
YLE-urheilun tilaaman elokuvan on käsikirjoittanut, ohjannut ja suurimman osan kuvannut Ari Heinilä ja sen tuotti Motion Oy.
Star or Comet? (Tähti vai Tähdenlento?) oli voittajaehdokkaana neljässä eri palkintokategoriassa Italiassa, Palermon kansainvälisillä elokuvafestivaaleilla.(www.sportfilmfestival.it) ja voitti lopulta ”Paras äänityö” –palkinnon.

Dokumentti on DVD-levityksessä ja sen voi tilata osoitteesta www.discshop.fi
Jokaisesta myydystä DVD:stä ohjataan 2 euroa Tennisliiton junioritoimintaan.

Jaa:

Seuraava uutinen: Laine ja T.Nieminen… →