Laine ja T.Nieminen etenivät Glasgow’ssa

15.1.2009  |  05:00

Jatko-ottelut samanaikaisesti torstaina

Timo Nieminen (ATP 481) meni puolivälieriin Glasgow’ssa, Skotlannissa miesten 15.000$ ITF Futures-turnauksessa keskiviikkona.
Hän voitti toisella kierroksella britti Jamie Bakerin (ATP 430) luvuin 6-3, 7-5 ja kohtaa seuraavaksi neljänneksi sijoitetun Slovakian Lukas Lackon.
Nelinpelissä neljänneksi sijoitettu Nieminen ja Harri Heliövaara sen sijaan kokivat tappion heti ensimmäisellä kierroksella, kun ranskalaispari Romain Jouan/Pierrick Ysern voittivat heidät ottelutie-breakissa [10-7].
Glasgow’ssa pelataan samaan aikaan myös naisten 10.000$ ITF-turnaus, jonka kolmossijoitettu Emma Laine (WTA 397) otti keskiviikkona avausvoiton hyvässä nousussa olevasta 17-vuotiaasta australialaiskarsija Johanna Kontasta (WTA 685). Toisella kierroksella Emma kohtaa Ranskan Natalie Piquionin.
Niemisen ja Laineen ottelut ovat torstaina vierekkäisillä kentillä klo 15 Suomen aikaa.

Miesten 15.000$ ITF Futures-turnaus
Glasgow
2.kierrosta: Timo Nieminen – Jamie Baker Britannia 63 75
Nelinpeli
1.kierrosta: Romain Jouan/Pierrick Ysern Ranska – Harri Heliövaara/Timo Nieminen (4.) 46 62 [10-7]