T12 -maajoukkue voitti Ranskan Winter Cupissa

24.1.2014  |  16:45

Suomen alle 12-vuotiaiden maajoukkueet pelaavat tänä viikonloppuna Winter Cupien alkulohkoissa.
Tyttöjen joukkue on alkulohkossa C, joka pelataan Bukarestissa, Romaniassa. Erik Hakkaraisen kipparoima joukkue kohtasi ensimmäisessä ottelussa perjantaina Ranskan ja otti komean 2-1 voiton.  Kakkosten ottelussa OVS:n Elli Roosa Uusitalo oli kääntää ottelun kolmanteen erään, mutta joutui taipumaan Maelys Bpurgratille 2-6, 5-7. Smash-Kotkan Ella Haavisto voitti ykkösten kaksinpelissä Diane Parry tiukassa kolmieräisessä, jossa ratkaisu syntyi vasta kolmannen erän tie-breakissa. Sen Ella voitti 7-4.
Maaottelu päättyi riemukkaasti Ellan ja Elli Roosan voittoon Bougratista ja Giulia Morletista 6-2, 7-5.
Lohkon välierissä tyttömme kohtaavat Ukrainan, joka voitti Valko-Venäjän 3-0. Toisessa välierässä ovat vastakkain Romania j Iso-Britannia.

Winter Cup, T12
Alkulohko C
24.-26.1. Bukarest, Romania
Suomi – Ranska 2-1
Maelys Bougrat Ranska – Elli Roosa Uusitalo 62 75
Ella Haavisto – Diane Parry Ranska 61 36 76(4)
Haavisto/Uusitalo – Bourgrat/Giulia Morlet Ranska 62 75

Poikien joukkue – Aleksi Löfman, Oliver Saarinen ja Iiro Vasa – on B-lohkossa, joka pelataan RAM Tennis -keskuksessa Tallinnassa. Joukkuetta kipparoi Antti Tuomi.
Suomi kohtasi ensimmäisessä ottelussaan Viron, joka varmisti voittonsa jo kaksinpeleissä. HVS:n Aleksi Löfman ja ÅLK:n Iiro Vasa voittivat nelinpelin. Viro jatkaa kaaviossa eteenpäin ja kohtaa Ranskan, joka voitti omassa avausottelussaan Tanskan.
Lauantaina Suomi ja Tanska pelaavat lohkon sijoista 6-7. Välierissä kohtaavat Latvia ja Valko-Venäjä sekä Viro ja Ranska.