T.Niemiselle tappio puolivälierissä

8.5.2006  |  08:00

Toinenkin turnaus Bukarestissa

Timo Nieminen joutui tunnustamaan Slovakian Pavol Cervenakin paremmakseen luvuin 6-2, 5-7, 4-6 Bukarestissa 10.000$ ITF Futures-turnauksen puolivälierissä viime perjantaina. Slovakki eteni finaaliin, jossa hävisi Ranskan Jordanne Doblelle 1-6, 4-6.
Bukarestissa, samalla Ion Tiriacin omistamalla klubilla, pelataan tällä viikolla toinenkin ”kymppitonni”. jonka pääsarjaan Timo Nieminen pääsi suoraan. Niklas Bucht on turnauksen kaksinpelin karsinnoissa yhdeksänneksi sijoitettu. Hän voitti ensimmäisellä kierroksella villillä kortilla mukaan päässeen Florin Valentin Popescun 6-0, 6-0 ja toisella kierroksella Cristian Dumitrascun 6-1, 6-4, molemmat Romaniasta. Karsintojen viimeisellä kierroksella Bucht kohtaa neljänneksi sijoitetun Slovakian Marek Semjanin. Ottelun voittaja pääsee pääsarjaan.
Juho Paukku osallistui Lleidassa, Espanjassa 10.000$ ITF Futures-turnauksen karsintaan seitsemänneksi sijoitettuna. Hän voitti ensin Espanjan Oriol Hernandezin 6-3, 7-6(29, mutta hävisi sitten Saksan Bogdan Djurdjevicille 6-7(7), 6-0, 6-7(4). Karsintojen kaaviossa oli 128 pelaajaa.
Edinburgissa, Skotlannissa pelataan 15.000$ ITF Futures-turnaus, jonka karsinnoissa on Erkki Viitasaari. Hän kohtaa ensimmäisellä kierroksella britti Ben Pritchardin.

Seuraava uutinen: Jarkko Nieminen ATP-rankingissa… →