T.Nieminen jatkoon Wellingtonissa

28.2.2007  |  09:30

Piia Suomalainen hävisi

Viime viikolla Sydneyssä Australiassa miesten 15.000$ ITF Futures-turnauksen voittanut Timo Nieminen (ATP 450) joutui yllättävän tiukoille samantasoisen turnauksen ensimmäisellä kierroksella Wellingtonissa, Uudessa-Seelannissa. Hän kohtasi villillä kortilla mukaan päässeen Uuden-Seelannin Jose Stathamin (ATP 859) ja voitti tmänä luvuin 7-5, 7-5. Toisella kierroksella neljänneksi sijoitettu Nieminen kohtaa jenkkikarsija Troy Hahnin (ATP 900).
Nelinpelissä Nieminen ja Ranskan Xavier Audouy sen sijaan eivät edenneet ensimmäistä kierrosta pidemmälle. Ykkössijoitettu australialaispari Carsten Ball/Adam Feeney otti voiton luvuin 6-1, 6-3.
Niemisen seuratoveri Piia Suomalaisen (WA 511) oli Wellingtonin naisten 10.000$ ITF-turnauksen kaksinpelin kuudenneksi sijoitettu. Hänen osaltaan kisa päättyi kaksinpelin ensimmäiseen kierrokseen, jolla australialaiskarsija Michelle Brycki (WTA 1217) otti voiton kolmessa erässä luvuin 4-6, 6-4, 6-3. Suomalainen ei ole mukana nelinpelissä.

Miesten 15.000$ ITF Futures-turnaus
Wellington, Uusi-Seelanti 26.2.-4.3.

Karsinta
1.kierrosta: Erkki Viitasaari – Joshua Oxley Britannia 61 63
2.kierrosta: Mao-Xin Gong Kiina (13.) – Viitasaari 60 60
Pääsarja
1.kierrosta: Timo Nieminen (4.) – Jose Statham Uusi-Seelanti (villi kortti) 75 75
Nelinpeli
1.kierrosta: Carsten Ball/Adam Feeney Australia (1.) – Xavier Audouy Ranska/Timo Nieminen 61 63

Naisten 10.000$ ITF-turnaus
1.kierrosta: Michelle Brycki Australia (karsija) – Piia Suomalainen (6.) 46 64 63

Seuraava uutinen: J.Niemiselle tappio Dubaissa… →