T.Nieminen ja Paukku kärkisijoitetut Pajulahdessa

21.8.2011  |  16:59

Sunnuntaina pelattiin Liikuntakeskus Pajulahden kentillä Nastolassa kolmannen miesten 10.000$ ITF Futures -turnauksen kaksinpelin karsintojen viimeinen kierros.
Toiselle kierrokselle suomalaisista olivat edenneet etenivät Ristomatti Lanne, Ilari Virtanen, Rasmus Lindström ja Jani Jankkila sekä Max Wennäkoski, joka viidenneksi sijoitettuna oli suoraan toisella kierroksella.
Wennäkoski kohtasi Lindströmin, voitti ja eteni pääsarjaan. Lannen, Virtasen ja Jankkilan taival taittui; Lanne pelasi karsintojen ykkössijoitetun kanssa kolme erää.
Onnetar oli oikukas: se heitti Wennäkosken ykkössijoitettua Timo Niemistä vastaan, villin kortin miehet Jesse Kiurun viidenneksi sijoítettua Jaan-Frederik Brunkenia, Henrik Sillanpään kahdeksanneksi sijoitettua Viron Vladimir Ivanovia ja Herkko Pölläsen kuudenneksi sijoitettua Italian Alessandro Begaa vastaan.
Juho Paukku on kakkossijoitettu ja kohtaa Saksan Richard Beckerin. Micke Kontinen vetäytyi kisasta.
(RN)

Miesten 10.000$ ITF Futures -turnaus
20.-27.8.2011 Nastola
Järj: Liikuntakeskus Pajulahti
Kaksinpelin karsinta
2.kierrosta: Jaan-Frederik Brunken Saksa (1.) – Ristomatti Lanne  61 36 63, Daniel Glancy Irlanti (2.) – Blake Mott Australia 61 63, Oliver Hudson Britannia (3.) – Yan Sabanin Venäjä 64 20 rtd, Jannis Liniger Sveitsi (4.) – Ilari Virtanen 62 61, Max Wennäkoski (5.) –  Rasmus Lindström 60 62, Mikhail Balmashev Venäjä (6.) – Andrei Soltoianu Moldova64 60, Igor Rud Venäjä (7.) – Jaan Kononov Viro 63 63, Joss Espasandin Sveitsi (8.) – Jani Jankkila 64 60