Kansainvälinen valmentajakoulutus Davis Cup -ottelun yhteydessä

22.8.2011  |  08:01

Tule mukaankorkeatasoiseen, kansainväliseen valmentajakoulutukseen, joka järjestetään Suomi-Puola–Davis Cup –ottelun yhteydessä. Koulutuspaikkana on Esport Center/Barona Areenaja se toteutetaan yhteistyössä Halle Break Point Basen kanssa. Seminaarin pääkouluttaja on saksalainen Christian Fust, joka on toinen Hallen akatemian perustajista Niemisen valmentajan Jande Wittin ohella. Toinen kouluttaja on Smash-tenniksen kokenus valmentaja Mika Muilu, joka on työskennellyt kilpavalmentajana Suomen lisäksi myös Saksassa jaRuotsissa.

Suomalaisistahuippupelaajista Hallessa valmentautuvat Jarkko Nieminen ja Micke Kontinen,joiden lisäksi akatemia tarjoaa huipputason valmennuksen ja olosuhteet monillemaailman kärkipelaajille, kuten Victor Troickille ja Ivan Dodiqille, sekä monillehuipulle tähtääville junioreille.

Seminaariin kuuluumyös Suomen Davis Cup –joukkueen valmennuksen ja pelaajien osuus, jossa hekertovat näkemyksistään valmennuksesta ja harjoittelusta.

Tärkeä osavalmentajana kehittymistä on myös DC-joukkueen otteluiden seuranta ja ajatustenvaihtaminen muiden seminaariin osallistuvien valmentajien kanssa. Koulutuksenhinta sisältää liput jokaiselle ottelupäivälle pe 16.9. – su18.9 sekä sisäänpääsynvalmentajaloungeen.

Koulutus on avoin kaikille valmentajille ja valmennuksesta kiinnostuneille henkilöille.  

Seminaari on osaTennisliiton jatkokoulutusjärjestelmää, jonka avulla seurojen valmentajat jaohjaajat voivat päivittää valmennusosaamistaan ja säilyttävät paikkansaauktorisointirekisterissä.

Koulutukseen osallistuminenedellyttää englanninkielitaitoa, sillä luentoja ja demoja ei tulkata. Myöskoulutusmateriaali on pääosin englanninkielinen.

Koulutuksen keskeisimmät sisällöt ovat:

1)      Taktiikkavalmennus eri-ikäisille ja tasoisille pelaajille

2)      Henkinen valmennus ja pelinäkemyksen kehittäminen

3)     Pelilähtöinen tekniikan opettaminen 6-12 –vuotiaille

Seminaarinkoulutusajat ovat:                         

pe 16.9. kl 9-15
la 17.9. klo 9-13

Tarkempi ohjelma julkaistaan viikolla 35. Seminaarinhinta on 130 euroa, joka sisältää koulutuksen, liput otteluihin, lounaanperjantaina ja lauantaina sekä koulutusmateriaalin.

Lisätietoja ja ilmoittautumiset: Koulutuspäällikkö Pekka Kainulainen, puh. 044 7755 345, pekka.kainulainen@pajulahti.com

Viimeinen ilmoittautumispäivä onperjantai 2.9.2011.

LATAA ESITE KOULUTUKSESTA

Jaa:

Seuraava uutinen: Suomalaisten kansainväliset viikkorankingit… →