T.Nieminen ja Paukku jatkoon Kairossa

19.4.2007  |  10:00

Paukku kohtaa kakkossijoitettu Maamounin

Timo Nieminen ja Juho Paukku pelaavat tällä viikolla toista miesten 10.000$ ITF Futures-turnausta Kairossa.
Neljänneksi sijoitettu Timo Nieminen (ATP 382) voitti ensimmäisellä kierroksella itävaltalaiskarsija Markus Krennin (ATP 1503) kolmessa erässä. Tämä oli Niemisen toinen voitto Krennistä, ensimmäinen on vuodelta 2003 Ischglin ATP Challenger-turnauksessa. Toisella kierroksella Nieminen kohtaa Intian Aditya Madkekarin (ATP 772).
Juho Paukku (ATP 754) voitti ensimmäisellä kierroksella Bulgarian Simeon Ivanovin (ATP756) ja vastaansa kisan kakkossijoitetun Egyptin Mohammed Maamounin (ATP 328). Tämä voitti viime viikolla Kairossa Timo Niemisen ”kymppitonnin” välierissä.
(RN)

Miesten 10.000$ ITF Futures-turnaus
Kairo, Egypti 16.-22.4.

1.kierrosta: Timo Nieminen (4.) – Markus Krenn Itävalta (karsija) 36 63 63, Juho Paukku – Simeon Ivanov Bulgaria 62 76(2)

Seuraava uutinen: Etelä-Afrikka voitti Suomen… →