T.Nieminen ja Kiuru toiselle kierrokselle Pajulahdessa

24.8.2011  |  08:52

Ykkössijoitettu Timo Nieminen meni vakuuttavasti jatkoon miesten 10.000$ ITF Futures -turnauksen kaksinpelissä Nastolassa. Hän voitti ensimmäisellä kierroksella karsinnoista pääsarjaan päässeen Max Wennäkosken ja kohtaa toisella kierroksella keskiviikkona Ranskan Yannick Jankovitsin.
Villillä kortilla mukaan päässyt Jesse Kiuru sai kahden pelin jälkeen luovutuksen viidenneksi sijoitetulta Jaan-Frederik Brunkenilta. Toisella kierroksella keskiviikkoiltapäivänä Jesse kohtaa Ranskan Alexandre Penaudin.
Henrik Sillanpää, villikorttilainen hänkin, haastoi sekä Vierumäen että Kotkan finaaleissa pelanneen Viron Vladimir Ivanovin, kisan kahdeksanneksi sijoitetun. Sillanpää voitti ensimmäisen erän 6-1 ja hävisi toisen erän niukasti 5-7. Kolmannen erän virolainen sitten 6-1.
Kakkossijoitettu Juho Paukku aloitti vakuuttavasti Saksan Richard Beckeriä vastaan, mutta joutui lopulta taipumaan kolmessa erässä.
Nelinpelissä Herkko Pöllänen ja Max Wennäkoski ovat edenneet jo välieriin. Pari voitti kolmossijoitetut Italian Alessandro Began ja Portugalin Goncalo Pereiran ottelutie-breakissa 10-7. Välierissä on keskiviikkona vastassa kakkossijoítetut ranskalaiset Yannick Jankovitsin ja Alexandre Penaudin. (RN)

Miesten 10.000$ ITF Futures-turnaus
20.-27.8.2011 Nastola
Järj: Liikuntakeskus Pajulahti
2.kierrosta: Timo Nieminen (1.) – Max Wennäkoski (karsija) 61 63, Jesse Kiuru (villi kortti) – Jaan-Frederik Brunken Saksa (8. karsija) 20 luov., Vladimir Ivanov Viro (8.) – Henrik Sillanpää (villi kortti) 16 75 61, Richard Becker Saksa – Juho Paukku (2.) 26 64 64
Nelinpeli
Puolivälieriä: Herkko Pöllänen/Max Wennäkoski – Alessandro Bega Italia/Goncalo Pereira Portugali (3.) 76(4) 16 [10-7]