T.Laine Vierumäen pääsarjaan

17.8.2008  |  21:00

ITF Futures-turnauksessa kahdeksan suomalaista

Sunnuntaina pelattiin loppuun kauden viimeisen Suomessa pelattava ammattilaisturnauksen, miesten 10.000$ ITF Futures-kilpailun kaksinpelin karsinnat Suomen urheiluopistolla, Vierumäellä.
Aamulla pelattiin rästiin jääneet ensimmäisen kierroksen ottelut, jossa Ville Toni voitti Venäjän Maxim Khomutovin 6-0, 6-1, Max Wennäkoski Jesper Saarnin 6-3, 6-3, Latvian Ricards Opmanis Juuso Laitisen 6-0, 7-6(4) ja Venäjän Stepan Khotulev Juuso Nousiaisen 6-2, 6-4.
Karsintojen ykkössijoitettu Tommy Laine oli suoraan toisella kierroksella, jolla hän kävi tiukan kamppailun Ville Tonin kanssa mennen lopulta pääsarjaan 4-6, 7-5, 6-2 voitolla. Laine oli ainoa karsinnat selvittänyt pelaaja, sillä Saksan Stephan Hoiss voitti toisella kierroksella Wennäkosken 5-7, 6-1, 6-4. Pääsarjassa Laine kohtaa toisen karsijan, Italian Stefano Rodighieron.
Kahdeksan suomalaista pääsarjassa

Vierumäki Tennis Tournamentin pääsarjassa on kuitenkin iso joukko suomalaisia, kaikkiaan kahdeksan.
Kolme heistä pääsi mukaan rankingin perusteella: kakkoseksi on sijoitettu Timo Nieminen, joka kohtaa Italian Laurent Bondazin, Lauri Kiiskin avausvastustaja on Luca Rovetta Italiasta ja Sami Huurinaisen Tanskan Rasmus Möller.
Villillä kortilla kisaan pääsi neljä suomalaista, joista arpa heitti Henri Laaksosen ja Jesse Kiurun vastakkain. Tuomo Ojala kohtaa kolmanneksi sijoitetun Espanjan Jordi Marse-Vidrin ja Harri Heliövaara saksalaiskarsija Wolfgang Wenusin.
Nelinpelissä Timo Nieminen ja Tuomo Ojala ovat neljänneksi sijoitettu pari ja suoraan puolivälierissä. Sami Huurinainen ja Lauri Kiiski kohtaavat ensimmäisellä kierroksella Venäjän Stepan Khotulevin ja Latvian Ricards Opmanisin. Tommy Laineen parina nelinpelissä on Ruotsin Anton Andersson ja pari kohtaa saksalaiset Stephan Hoissin ja Wolfgang Wenusin.

Seuraava uutinen: Dementieva ja Nadal… →