Superseniorien henk.kohtaiset MM-kisat alkoivat

16.9.2013  |  10:38

MM-joukkuekilpailujen jälkeen pelataan kolmella paikkakunnalla Itävallassa superseniorien henkilökohtaisista maailmanmestaruuksista 15.-22.9. Ja kisassa on mukana suomalaisseniorejakin.

M60-luokassa Seppo Nurmi hävisi avausottelunsa 32.sijoitetulle Intian Ajs Chhatwallille, M65-luokassa vain Jyrki Montell eteni toiselle kierrokselle, jolla Karl-Heinz Jakobin (19.); Kalevi Lammin, Kari Saarelan ja Hans Söderströmin taival taittui heti ensimmäisellä kierroksella.
Suomalaisparit Lammi/Saarela ja Montell/Söderström aloittavat nelinpelin maanantaina.

N65-luokassa mukana ovat Tuija Hannukainen, joka kohtaa ensimmäisellä kierroksella Itävallan Christa Sagmeisterin, Marja-Liisa Hedman, joka saa vastaansa Australian 9.sijoitetun Carol Camplingin ja Pirkko Kuorikoski, joka kohtaa Brasilian Rosete Carvalhon.  Hedman ja Campling kohtasivat jo joukkuekisassa, joten Hedmanilla on nyt
mahdollisuus ottaa aussista revanssi.
Nelinpelissä suomalaiset aloittavat toiselta kierrokselta: Tuija Hannukainen ja Marja-Liisa Hedman kohtaavat neljänneksi sijoitetut Brasilian Rosete Carvalho ja Marilena M Mendes sekä kahdeksanneksi sijoitetut Pirkko Kuorikoski ja Italian Tonina Giambelluca kanadalaiset Mary Ann Gaskinin ja Patricia McLachlanin.

Suomalaiset ovat hyvin edustettuina 65-luokan sekanelinpelissä: mukana ovat parit Pirkko Kuorikoski/Kari Saarela, Tuija Hannukainen/Hans Söderström, Marja-Liisa Hedman/Jyrki Montell sekä Kalevi Lammi parinaan Saksan Karin Spanke.

M75-luokan kaksinpelissä Pekka Olkkonen kohtaa avausottelussaan Italian Eugenio
Giubertin.

Superseniorien henkilökohtaiset MM-kilpailut
15.-22.9.2013 Itävalta

M60
Kaksinpeli
1.kierrosta: Ajs Chhatwall Intia (32.) – Seppo Nurmi 26 61 63
M65
Kaksinpeli
1.kierrosta: Bruce Barrett USA (30.) – Hans Söderström 61 60, Hermann Fahrnberger Itävalta (26.) – Kari Saarela 60 60, Herbert Huber Itävalta – Kalevi Lammi 61 60, Jyrki Montell – Aldo Martorano Italia 61 61

 

Jaa:

Seuraava uutinen: Humaloja/Pimiä nelinpelin finaalissa… →