Suomi voitti Algerian

22.7.2006  |  13:00

Joukkue meni tavoittamattomaan 3-0 johtoon

Suomen ja Algerian Davis Cup-ottelussa Hangossa pelattiin lauantaina nelinpeli, johon Suomi lähti tukevassa 2-0 johdossa. Suomen kapteeni Joakim Berner vaihtoi Suomen paria: Tuomas Ketolan kanssa kentällä on Jarkko Nieminen.
Algerian parina pelasiat Slimane Saoudi ja Abdel-Hak Hameurlaine.
Aurinkoisessa Hangossa katsomot ovat jälleen loppuunmyydyt, aivan kuten sunnuntainakin.
Kahdessa tunnissa ja 16 minuutissa suomalaispari otti voiton neljässä erässä luvuin 6-1, 3-6, 6-2, 6-4. Vain toinen erä meni vierailevalle joukkueelle, kun sen onnistui murtaa Ketolan syöttö erän kuudennessa pelissä. Suomen voittolukemat olivat 6-1, 3-6, 6-2, 6-4.
Voitollaan joukkue otti tavoittamattoman 3-0 johdon ja pääsee näin Davis Cupin Eurooppa/Afrikan II ryhmän kolmannelle kierrokselle.
Kapteeni Berner vahvisti yleisölle lauantaina, että Jarkko Nieminen aloittaa sunnuntaina klo 13 ykkösten kaksinpelin, jossa kohtaa Slimane Saoudin. Sen jälkeen pelaavat kakkoset.

Seuraava uutinen: Makedonia johtaa Norjaa… →