Makedonia johtaa Norjaa 2-1

22.7.2006  |  17:30

Suomen seuraava vastustaja ratkeaa sunnuntaina

Suomen kolmannen kierroksen vastustaja Davis Cupin Eurooppa/Afrikan II ryhmässä saadaan selville sunnuntaina Oslossa, kun Norjan ja Makedonian ottelu saadaan päätökseen. Kahden päivän jälkeen Makedonia on ottanut 2-1 johdon.
Ensimmäisessä ottelussa perjantaina Norjan ykkönen, Stian Boretti, joutui luovuttamaan kolmannessa erässä selkävaivojen vuoksi oltuaan tappiolla Makedonian kakkosta Predrag Rusevskia vastaan 2-6, 0-6, 0-1.
Norjan kakkonen, Jan Frode Andersen voitti 4,5 tuntia kestäneessä ottelussa Makedonian kakkosen, Lazar Magdincevin 4-6, 6-3, 7-5, 3-6, 6-2 ja tasoitti siten maaottelun 1-1:een.
Lauantain nelinpelissä Magdincev ja Rusevski voittivat suoraan kolmessa erässä Erling Tveitin ja Calle Sundbergin luvuin 6-4, 7-6, 6-3.
Boretti ei voi pelata sunnuntaina, joten ykkösten ottelussa Norjaa edustaa Erling Tveit.