Suomi, Tanska, Portugali ja Egypti samaan lohkoon: Suomi -Tanska avauspäivän herkkupalana

3.2.2020  |  16:21  |  Artikkeli, Ennakot, Videot

Tällä viikolla 4.-7.2. naisten maajoukkue, Cinia Fed Cup Team Finland, pelaa kotikentällään Talissa ja tavoitteena on nousu Fed Cupin Eurooppa/Afrikka-ryhmän I-divisioonaan. Suomen joukkueen muodostavat Oona OrpanaAnastasia KulikovaLaura Hietaranta ja Ella Haavisto sekä kapteeni Emma Laine.

LIPUNMYYNTI

Maanantain arvonnassa Suomi arvottiin samaan lohkoon kuin Tanska, Portugali ja Egypti. Toisessa lohkossa pelaavat Israel, Tunisia, Georgia ja Moldova. Kapteeni Emma Laine on tyytyväinen joukkueeseensa vireystilaan ja yhteishenkeen, joka on viritetty kohdilleen valmistavan viikon aikana.

– Kaikki maat ovat tasaisia ja tulee todella mielenkiintoinen viikko. Ei ollut ennakkoon mitään sellaista maata, jonka lohkoon en olisi halunnut. Meidän lohkossa on tosi tasainen nelikko ja pelit voivat mennä ihan ristiin ja nousukarsintaan voi mennä ketkä tahansa.

Lohko A Lohko B
Israel Tanska
Tunisia Portugali
Georgia Suomi
Moldova Egypti

Suomi pelaa jokaisena päivänä klo 15:00 alkaen – Suomi kohtaa ensin Tanskan

Ottelut alkavat päivittäin kello 15:00 ja Suomi pelaa jokaisena päivänä. Avauspäivänä nähdään Pohjoismaiden kohtaaminen: Suomi – Tanska. Otteluohjelma tiistaille:

Lohko A: Israel – Georgia, Tunisia – Moldova
Lohko B: Tanska – Suomi, Portugali – Egypti

– Kiva päästä pelaamaan heti alkuun Tanskaa vastaan. Siitä on muutama vuosi, kun viimeksi pelasimme. Heiltä löytyy hyvä ykköspelaaja, nuori tulevaisuuden tähti Clara Tauson. Ja muuten tasainen ryhmä, analysoi Laine Tanskaa.

Päivän otteluparit julkaistaan aina edeltävänä päivänä. Pelaavat kaksinpelaajat nimetään tunti ennen ottelun alkua ja nelinpelaajat kaksinpelien päätyttyä. Alkulohkot pelataan tiistaista torstaihin ja perjantaina pelataan sijoitusottelut (A1-B2, B1-A2, A3-B4, B3-A4). Turnauksen kaksi parasta maata nousee I-ryhmään ja kaksi heikointa tippuu sarjaporrasta alemmas.

Kaikki Suomen ottelut ovat nähtävillä myös Ruutu Urheilun kautta. Lähetykset näkyvät ainoastaan Suomessa.

LIVESTREAM

Joukkuehaastattelut

Oona Orpana | Anastasia Kulikova | Laura Hietaranta | Ella Haavisto
kapteeni Emma Laine | fysiikkavalmentaja Hanna-Leena Raunisto

Tutustu joukkueeseen

Part 1 | Part 2

LUE LISÄÄ JOUKKUEISTA & PELAAJISTA

Jaa:

Seuraava uutinen: Fed Cupin avauspäivä… →