Suomi – Kroatia 31.1.2019: Lipunmyynti auki – tämän viikon ajan joulutarjous voimassa

18.12.2018  |  09:21  |  Ennakot

Suomen miesten tennismaajoukkue avaa vuoden 2019 kotikentällään, kun hallitseva maailmanmestari Kroatia saapuu harjoitusmaaotteluun Talin Tenniskeskukselle torstaina 31.1.2019. Lipunmyynti tapahtumaan on auki Lippuagentti-sivustolla – tämän viikon ajan ovat joulutarjoukset voimassa!

Suomen joukkueessa voit nähdä Henri Kontisen (nelinpelin ATP-26), Emil Ruusuvuoren (kaksinpelin ATP-365), Patrik Niklas-Salmisen (kaksinpelin ATP-428) ja Otto Virtasen (kaksinpelin ATP-832).

”Huikeilla fiiliksillä lähdemme edustamaan Suomea”

Suomi nousi Eurooppa/Afrikka -ryhmän I-divisioonaan vuoden 2018 päätteeksi. Tulevana vuonna miesten maajoukkue pelaa yhden virallisen ottelun syksyllä – ajankohta, vastustaja ja pelipaikka selviävät helmikuussa. Nyt on siis oivallinen paikka nähdä Suomen huiput tositoimissa kotimaassa. Juuri maineikkaan Orange Bowl -junioriturnauksen, alle 18-vuotiaiden epävirallinen MM-turnaus, voittanut Virtanen odottaa innolla tulevaa maaottelua.

– Huikeilla fiiliksillä lähdemme edustamaan Suomea. Toivottavasti saadaan tupa täyteen ja kannustus kohdilleen, niin homma luistaa varmasti hienosti, kommentoi maaottelun kaksinpelissä nähtävä Virtanen.

Hallitsevan maailmanmestari Kroatian riveissä pelaavat huippunelinpelaajat Nikola Mektic (nelinpelin ATP-13) ja Franko Skugor (nelinpelin ATP-28 ja kaksinpelin ATP-552) sekä Borna Gojo (kaksinpelin ATP-464). Joukkueen kapteenina toimii maailmanmestarikapteeni Zeljko Krajan.

– Ensinnäkin on hienoa, että tällainen tapahtuma järjestetään. Tämä on erinomainen mahdollisuus joukkueellemme pelata kovaa maata vastaan. Seuraava virallinen maaottelumme on vasta syksyllä 2019, joten tämä on meille tärkeä harjoitus tulevia koitoksia silmällä pitäen. Mukava myös päästä haastamaan maailmanmestareita kotiyleisömme eteen, kertoi kapteeni Nieminen.

Yhden illan maaottelussa pelataan kaksi kaksinpeliä ja yksi nelinpeli. Tapahtumassa pelataan kaksinpelit klo 16:30 alkaen ja nelinpeli isketään klo 19:30.

Lipunmyynti auki – lippuja alennetuin hinnoin tämän viikon ajan, hanki liput joululahjaksi!

Lipunmyynti tapahtumaan on siis auki. Tällä viikolla voit hankkia lippusi edullisin jouluhinnoin: B-katsomon liput 20 % alennuksella.

LIPUNMYYNTI

Lippujen hinnat
Aikuiset A-katsomo 35 €
Aikuiset B-katsomo 30 €
Lapset 17,50 €
Lapsi + Aikuinen B-katsomo 40 €
* hintoihin lisätään käsittelymaksu 

Tapahtumapaikka
Talin Tenniskeskus
Kutomokuja 4
00380 Helsinki

Jaa:

Seuraava uutinen: Eerola ja Niklas-Salminen… →