Suomi jyräsi avausvoittoon Islannista

17.6.2024  |  15:02  |  Raportit

Maajoukkue, Porsche Billie Jean King Cup Team Finland, aloitti maajoukkueturnauksensa tyylillä Islantia vastaan. Keskiviikkona vastassa on Moldova ja voitolla varmistuisi paikka jatkolohkossa, josta voittaja nousee II-ryhmään.

Suomea edustavat Anastasia KulikovaLaura HietarantaAino AlkioStella Remander ja Milla Kotamäki. Suomen kapteenina toimii Roope Kailaheimo ja fysioterapeuttina Mikko Pehkonen.

 

Lohko A
Suomi – Islanti 3-0
Laura Hietaranta – Bryndis Armesto Nuevo 6-0, 6-1
Anastasia Kulikova – Anna Grönholm 6-0, 6-0
Hietaranta/Kulikova – Armesto Nuevo/Grönholm 6-1, 6-0

 

Suomi – Moldova | keskiviikko klo 11.00

 

TURNAUSSIVUSTO
LIVESTREAM

11 maata. Yksi nousee II-ryhmään. Laura Hietaranta ja Anastasia Kulikova näyttivät avauspäivänä vahvuutensa murskaamalla vastustajansa. Hietaranta pelasi uransa kuudennen kaksinpelin maaottelun ja nappasi myös kuudennen voittonsa, kun hän kukisti Bryndis Armesto Nuevon 6-0, 6-1 57 minuutissa. Hietarannan perään asteli kentälle Suomen ykksöpelaaja Kulikova, joka nakutti tulostaululle 47 minuutissa 6-0, 6-0 lukemat Anna Grönholmia vastaan. Kulikovan kaksinpelisaldo sinivalkoisessa edustusasussa on niin ikään komea 13/1.

Loppulukemat 3-0 naulasivat samalla vakuuttavuudella Kulikova/Hietaranta, kun he voittivat Islannin kaksinpeleistä tutut pelaajat 6-1, 6-0.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön Suomen Tennisliitto (@tennisfin) jakama julkaisu

Suomen lohko jatkuu tiistaina, kun Islanti kohtaa kisajärjestäjä Moldovan. Mikäli ennakko-odotukset pitävät paikkansa, Moldova marssii myös voittoon, mikä tarkoittaisi keskiviikon Suomi – Moldova -otteluun selkeää panosta: voittaja etenee jatkolohkoon loppuviikolle pelaamaan noususta II-ryhmään.

Lohko A Lohko B Lohko C
Suomi Armenia Luxemburg
Moldova Kypros Irlanti
Islanti Albania Montenegro
San Marino Azerbaidzan

 

Jaa:

Seuraava uutinen: Ruusuvuoren loppukesän suunnitelmat… →