Suomi ja Liettua ratkaisevat lohkovoiton perjantaina klo 12:00 – livestream etäseuraajille

18.4.2019  |  20:22  |  Artikkeli, Ennakot

Mia Eklund, Emma Laine, Laura Hietaranta ja Anastasia Kulikova

Fed Cup -kotiturnaus on edennyt alkulohkojen ratkaisuhetkille. Suomella on perjantaina klo 12:00 tähän astisen turnauksen tärkein ja kovin ottelu, kun vastassa on ykköseksi sijoitettu Liettua. Perjantaisen ottelun voittaja voittaa lohkon ja etenee lauantaiseen nousukarsintaotteluun.

Suomen pelaaja-kapteeni Emma Laine, Anastasia Kulikova, Mia Eklund ja Laura Hietaranta ovat ottaneet kaksi vakuuttavaa voittoa Islannin ja Maltan kustannuksella. Myös Liettua on voittanut kyseiset maat helposti. Suomi ja Liettua kuuluvat molemmat turnauksen vahvimpiin maihin, joilla on hyvät mahdollisuudet nousta II-ryhmään.

– Liettua on ykköseksi sijoitettuna turnauksen ennakkosuosikki. Me keskitymme omaan tekemiseemme ja valmistaudumme yhdessä joukkueena, jotta olemme perjantaina parhaimmillamme, kommentoi Laine.

Liettuan joukkueessa pelaavat Joana Eidukonyte (WTA-776), Iveta Daujotaite, Klaudija Bubelyte ja Emilija Tverijonaite sekä kapteeni Edita Liachoviciute. Liettuan vastuunkantajina ovat olleet 24-vuotias ykköspelaaja Eidukonyte ja 17-vuotias kakkospelaaja Daujotaite.

– Joukkueessa on meille tuttuja vastustajia – he viihtyvät takakentällä ja lyövät palloa kovaa. Tulossa on kova ottelu, jatkoi Laine.

Suomen kaksinpelivastuussa ovat olleet 19-vuotias Kulikova (WTA-539) ja 24-vuotias Eklund (WTA-711). Nelinpelissä Laine on vuorotellut Kulikovan ja Eklundin kanssa. Pelaavat kokoonpanot julkaistaan tuntia ennen otteluiden alkua. Ottelusta näytetään livestream täällä.

LIPUNMYYNTI
LIVESTREAM
KUVAGALLERIA

Perjantaina ratkaistaan lohkovoittajat klo 12:00 alkaen – lauantaina pelataan nousukarsintaottelu ja sijoitusottelut

Perjantaina pelataan kolme ottelua klo 12:00 alkaen: Suomi – Liettua, Kypros – Pohjois-Makedonia ja Algeria – Kongo. Suomen ja Liettuan sekä Kyproksen ja Pohjois-Makedonian välisissä otteluissa ratkaistaan nousukarsintaan etenevät joukkueet. B-lohkossa Kypros on vahvimmin kiinni lohkovoitossa.

Turnauksen päätöspäivänä lauantaina 20.4. pelataan sijoitusottelut: A1-B1, A2-B2, A3-B3, A4-B4. Lohkovoittajien välinen ottelu on nousukarsintaottelu II-ryhmään.

LOHKOJEN TILANTEET

Jaa:

Seuraava uutinen: Suomi voitti Liettuan… →