Suomi-Belgia -maaottelun lipunmyynti kiihtyy – lauantain Business-liput loppuunmyyty

17.2.2022  |  12:46  |  Ennakot

Suomalaispelaajien hienot otteet maailman kiertueilla ovat innostaneet tennistä seuraavaa yleisöä varaamaan paikkoja tulevasta Suomen ja Belgian Davis Cup -maaottelusta. Koronarajoitukset poistuivat 14.2. alkaen tapahtumien osalta ja Espoo Metro Areenalle voidaan ottaa nykyrajoituksilla täysi tupa kannustamaan Suomen joukkuetta.

Suomen miesten maajoukkue, Porsche Davis Cup Team Finland, kohtaa lähihistoriansa isoimmassa ottelussa Belgian Espoo Metro Areenalla 4.-5.3.2022. Ottelun voittaja etenee maailman parhaiden maiden Davis Cup Finals -lopputurnaukseen.

 

LIPUNMYYNTI
LUE LISÄÄ TAPAHTUMASTA

Tennisliiton toimitusjohtaja Teemu Purho kiittelee seuroja vahvasta panoksestaan lippujen ennakkomyynnissä sekä odottaa maaottelusta muodostuvan koko tennisyhteisöä sitouttava tapahtuma.

– Seurat olivat aktiivisia ja varasivat hyvän määrän lippuja ennakkomyynnissä. HVS teki isoimman tilauksen ja on tulossa paikan päälle junioreiden, valmentajien ja yhteistyökumppaneiden voimin. Iso kiitos kaikille seuroille lippuvarauksista, tulossa on hieno tennistapahtuma.

Myös yritykset ja yhteistyökumppanit ovat olleet aktiivisia ja ostaneet hyvin lippuja Business Lounge ja Table -alueille. Business-kategorian paikat on lauantailta loppuunmyyty ja perjantain paikkoja on enää hyvin rajoitetusti tarjolla. Paikat ovat saaneet paljon kiitosta – otteluita voi seurata ruokailun lomassa omasta pöydästä valtaosilta Business-alueen paikkoja.

– Yritykset ja yhteistyökumppanimme ovat laajasti hyödyntämässä tulevaa tapahtumaa. Tiedossa on varmasti kiinnostavin ottelu, panoksena paikka Davis Cup Finalsissa. Olemme iloisia hyvin edenneestä yritysmyynnistä ja uskomme että kumppaneidemme kanssa pystymme tarjoamaan ennen kokemattoman tenniselämyksen Suomessa, toteaa Purho.

Tapahtumassa on tarjolla myös näyttelyalue, johon on tulossa mukaan tennisvalmistajia laajasti mukaan. Alueella pääsee testaamaan uusimpia mailamalleja, palloja, vaatteita ja tossuja, lisäksi Tennisliiton yhteistyökumppanit ovat laajasti esillä. Yleisön kannattaa jo etukäteen varata aikaa vierailulle tällä alueella. Tulemme vielä ennen tapahtumaa julkaisemaan tarkemmat tiedot näytteilleasettajista.

– Nyt jos koskaan kannattaa lähteä katsomaan huipputennistä paikan päälle. Emil Ruusuvuoren ja Harri Heliövaaran viime viikkojen otteet ovat olleet uskomattoman hienoja ja nyt koko Porsche Davis Cup Team Finland on iskussa valmiina kohtaamaan Belgian. Alatason paikat käyvät vauhdilla kaupaksi, joten kannattaa suunnatta www.tiketti.fi -sivuille ostamaan omat liput ennen kuin ne loppuvat, kannustaa Purho.

Jaa:

Seuraava uutinen: Viikkokatsaus 7/2022 – →