Suomen T 14 Winter Cupissa

18.2.2006  |  00:00

Suomen joukkue kaatoi Ruotsin.

Tytöt 14v Winter Cupissa Suomen joukkue jatkoi erinomaisia otteitaan. Lauantainen vastustaja Ruotsi kaatui tiukan taistelun jälkeen 2-1.

Leia Kaukonen hävisi Ruotsin Ebba Uddenille 5-7, 4-6, mutta ykkösten ottelussa Johanna Hyöty esitti parastaan kukistamalla Ruotsin ykköspelaajan selvästi 6-3, 6-2. Ratkaiseva nelinpeli oli hermoja raastava ja tasainen. Ensimmäisen erän vei Ruotsi 4-6, toisen Suomi 6-3, jonka jälkeen ruotsalaiset johtivat kolmatta erää jo 2-5. Tästä alkoi suomalaisten kiri, joka lopulta päättyi 7-5 erä- ja otteluvoittoon.

Voitto Ruotsista merkitsi paikkaa karsintalohkon finaalissa ja selviytymistä Winter Cupin finaalikierrokselle Hollantiin ensi viikonloppuna. Tuossa turnauksessa on mukana neljän karsintalohkon kaksi parasta maata.
D-lohkossa ykköseksi sijoitettu Venäjä hävisi toisessa semifinaalissa Ranskalle 1-2.

Seuraava uutinen: T 14 Finaalissa… →