Suomalaisjuniorit kovatasoisessa TE14-kisassa Tarbesissa

27.1.2015  |  09:57

Viime viikolla Boltonissa, Britanniassa Tennis Europen 14v Junior Tour -turnaukseen osallistunut suomalaiskolmikko kisaa tällä viikolla Tarbesissa, Ranskassa Les Petits AS -turnauksessa, joka sekin on ylintä 1.kategoriaa.
Tarbesin kisa on brittikisaakin kovatasoisempi: Boltonissa HVS:n Oona Orpana oli ykkössijoitettu ja  Paula Joukanen seitsemäs ja TaTS:n Peetu Pohjola 14. Tarbesissa vain Oona on sijoitettu, hänkin vasta yhdeksänneksi, Paula ja Peetu eivät ole sijoitettuja lainkaan.

Tytöt saivat heti ensimmäisellä kierroksella tuta kisan kovuuden. Puolan Maja Chwalinskan (TE 23) otti Oonasta (TE 7) voiton kolmessa erässä eikä kakkoseksi sijoitettu Iga Swiatek Puolasta (TE 2) menettänyt kuin yhden pelin Paulalle (TE 34) ensimmäisessä erässä.
TaTS:n Peetu Pohjolalla (TE 24) on avausvastustajana villillä kortilla mukaan päässyt britti Jacob Fearnley (TE 127). Ottelu pelataan tiistaina.
Tytöt ovat nelinpelissä kahdeksanneksi sijoitettuja. Heillä on tiistaina vastassaan ranskalaiset Manon Leonard ja Maneva Rakotomalala, jotka pääsivät mukaan villillä kortilla.  Peetun parina nelinpelissä on Viron Alexander Mandma; pari on viidenneksi sijoitettu.

Petits AS Tarbes 2015
TE14 Junior Tour -turnaus (1.kateg.)
24.1.-1.2.2015 Tarbes, Ranska

Tyttöjen kaksinpeli
1.kierrosta: Maja Chwalinska Puola – Oona Orpana (9.) 62 26 60, Iga Swiatek Puola (2.) – Paula Joukanen 61 60

Jaa:

Seuraava uutinen: Tanja Tuomi ja… →