Suomalaisia loppuotteluissa Scandinavian EB Championships by Mandatum life -turnauksessa

3.8.2013  |  13:10

Scandinavian EB Championships by Mandatum Life kisassa, ITF Senior Tourin kakkoskategorian turnauksessa pelataan lauantaina välieriä ja loppuotteluita Hangossa.

Miehet 40v-luokassa on kahdeksan osallistujaa, kaikki Suomesta. Välierissä Tero Nissinen voitti  Mikael Riskan  ja Alexander Lindholm Taavi Suorsan..
Miehet 45v-luokassa Pertti Mandell eteni finaaliin, kun ykkössijoitettu Alec Arho-Havrén joutui luovuttamaan kahden tie-breakiin päättyneen erän jälkeen kolmannessa erässä 0-2 tilanteessa. Mandell kohtaa finaalissa Tapio Rossin, joka otti voiton kolmossijoitetusta Tuomas Kivistöstä..
Miehet 50v-luokassa saadaan suomalaisfinalisti, kun välierissä Jari Larkiola kohtaa luokan ykkössijoitettu Italian Marco Bonaiutin voittaneen Hannu Saaren (7.). Toisessa välierässä ovat vastakkain Tanskan Steen Biilmann (4.) ja Itävallan Bernhard Riedel.
Kilpailun perustaja ja sielu Joakim Berner on miehet 55v-luokan ykkössijoitettu ja ainoana suomalaisen vielä mukana. Hän kohtaa välierissä Hollannin Frits Raumakersin (3.). Toisessa välierässä ovat vastakkain Tanskan Allan Rasmussen (2.) ja Ruotsin Björn Schröder (4.).
Mikko Horsma pelaa miehet 60v-luokan voitosta. Hän voitti välierissä Norjan Harald Messelin (3.) ja kohtaa luokan ykkössijoitettu Australian Wayne Cowleyn.
Miehet 65v-luokan välierissä Hans Söderström (3.) koki tappion ykkössijoitettu Venäjän Iakov Atrokhoville. Hannu Helminen (4.) eteni finaaliin, kun kakkossijoitettu britti Michael Hepker joutui luovuttamaan kolmannessa erässä johtaessaan erässä 4-2.
Jaakko Salava eteni loppuotteluun miehet 70v-luokassa, kun voitti Aleksey Sizemovin (2.) tylysti 6-1, 6-0. Loppuottelussa hän kohtaa Saksan Muhamed Mulalicin.
Miehet 75v-luokan kolme osallistujaa Pekka Olkkonen, Reino Heinämaa ja Saksan Josef Nöring pelaavat round robinia, jossa on vielä otteluita jäljellä.

Naisten luokat

Naisten 40v-luokassa on viisi pelaajaa ja se pelataan round robinina. Mari-Liis Parmas on kokenut tappiot Bulgarian Tzvetelina Nikolovalle ja Viron Piret Ilvesille.
Naisten 45v-luokassa on niin ikään viisi pelaajaa, kaikki Suomesta. Kaksi otteluvoittoa ovat lohkossa ottaneet Päivi Lehti ja Päivi Frangen.
Naiset 50v-luokka on jaettu kahteen lohkoon, joiden voittajat, Johanna Leppäsellä ja Ruotsin Anna-Karin Månsson kohtaavat loppuottelussa.
Kaikki naiset 55v-luokan osallistujat ovat Suomesta. Leena Ranta voitti kaikki kolme otteluansa.
Naiset 60v-luokan lohkovoittajat  Elina Myöhänen ja Itävallan Dagmar Sperneder kohtaavat loppuottelusa..
Aune Tuomainen koki naiset 65v-luokan välierissä tappion ykkössijoitetulle Unkarin Marie Pinterovalle, joka kohtaa loppuotttelussa Irlannin Carole Caldwellin (2.)..

   

Jaa:

Seuraava uutinen: Frangen, Lindholm, Olkkonen,… →