Suomalaisia junioreja Euroopassa

4.7.2012  |  09:00

  HVS:n Nicola Ussher ja Aino Alkio ovat mukana 12-vuotiaiden TE Junior Tour-turnauksessa Wahlstedtissä. Kumpikin on selvittänyt tiensä kolmannelle kierrokselle kaksin- ja toiselle nelinpelissä. Ussher voitti ensimmäisellä kierroksella villillä kortin turnaukseen saaneen Saksan Eva Lysin kolmessa erässä ja toisella kierroksella Saksan Sibel Demirbagan kahdessa. Kolmannella kierroksella Ussheria vastassa on jälleen saksalaisen, tällä kertaa Jacqueline Kruempelmann.
Alkion vastustajat ovat niin ikään olleet saksalaisia. Avauskierroksella hän voitti Yasmine Wagnerin ja toisella Selina Dalin, kummatkin kolmessa erässä. Kolmannella kierroksella alkio kohtaa virolaisen Maileen Nuudin.

Tytöt selvittivät tiensä jatkoon myös nelinpelin ensimmäisellä kierroksella. Ussherin parina on ruotsalainen Melis Yasar ja Alkion parina toimii eteläafrikkalainen Jessica Assenmacher.

2. Tennis Point Junior Future
TE 12v. Junior Tour (3. kategoria)
30.6.-8.7.2012 Wahlstedt, Saksa

TaTS:n Roni Rikkonen ja KTS:n Liisa Vehviläinen olivat mukana Slovenian Otocekissä pelattavassa TE Junior Tour-turnauksessa. Kumpikin kuitenkin putosi ensimmäisellä kierroksella kaksinpelissä ja toisella nelinpelissä. Rikkonen hävisi avausottelunsa Kroatian Marin Jurkovicille kolmessa erässä ja Vehviläinen Venäjän Svetlana Bubnovalle kahdessa.
Nelinpelissä Rikkonen ja hänen venäläinen parinsa Vasiliy Nikitin oli sijoitettu toiselle kierrokselle, jolla he hävisivät tiukan ottelun slovakialaisille Aljas Fuginalle ja Andrej Videcille tie-break erän jälkeen.
Tyttöjen sarjassa toiselle kierrokselle sijoitetut Vehviläinen ja Venäjän Elizaveta Zaritscaya hävisivät ottelunsa – niin ikään slovakialaisille – Kaja Juvanilla ja Taya Tolielle ratkaisevassa tie-break-erässä.

KRKA 2012
TE 12v. Junior Tour (3. kategoria)
2.7.-8.7.2012 Otocek, Slovenia

PVS:n Patrick Stenfors, Smashin Kalle Laitinen, HVS:n Niko Nylund ja TaTS:n Mariella Minetti ovat mukana Tallinnassa pelattavassa TE Junior Tour-turnauksessa. Stenfors voitti helposti ensimmäisen kierroksen ottelunsa virolaista Hugo Kouhknaa vastaan ja kohtaa toisella kierroksella latvialaisen Robert Grinvaldsin, joka on sijoitettu turnauksessa kahdeksanneksi. Villillä kortilla turnaukseen päässyt Nylund hävisi avauskierroksella karsintojen kautta pääsarjaan päässeelle latvialaiselle Andris Gudinsille kahdessa erässä. Laitinen voitti virolaisen Pavel Belovin suoraan kahdessa rässä ja kohtaa viidenneksi sijoitetun Viron Martin Valdo Randperen.
Tyttöjen sarjassa Minetti voitti Viron Simoné Pärnin kahdessa erässä ja kohtaa toisella kierroksella neljänneksi sijoitetun valkovenäläisen Kseniya Savenkavan.
Laitinen on lisäksi mukana nelinpelissä, jossa hän ja virolainen Kristopher Karma kohtaavat ensimmäisellä kierroksella Karman maanmiehet Siim Troostin ja Karl Magnus Vuukin.

13. Babolat Cup
TE 14v. Junior Tour (3. kategoria)
1.7.-7.7.2012 Tallinna, Viro

Jaa:

Seuraava uutinen: Timo Nieminen jatkoon… →