SEB JGP-osakilpailu pelattiin Kotkassa

3.7.2012  |  10:56

 

HVS:n Aleksi Löfman voitti 10-vuotiaiden SEB JGP -kilpailusarjan viidennen osakilpailun Kotkassa 1.7. Aleksi on voittanut kaikki neljä osakilpailua, joihin hän on osallistunut, neljännessä; Hangossa pelatussa kisassa hän ei ollut mukana. Kotkan kisan loppuottelussa Aleksi sai vastaansa Viron Alexander Mändman, joka välierissä voitti kakkossijoitetun HVS:n Leo Ussherin. Finaalissa Mändma ei onnistunut viemään Löfmanilta peliäkään.
Nelinpelissä Aleksi Löfman ja Leo Ussher ottivat neljännen turnausvoittonsa tänä vuonna. Hangossa pari ei ollut mukana. Finaalissa kukistuivat KaTsen virolaispeluri Gregor Kliimask ja TaTS:n Mikael Salo.
Tyttöjen 10v-luokan kaikki aiemmat neljä osakilpailua voittanut Viron Carol Plakk ei ollut Kotkassa mukana. SEB JGP:n pistetilastossa kakkosena ollut järjestävän seuran Smash-Kotkan Ella Haavisto otti turnausvoiton kotikentällään ja pyyhkäisi Plakkin ohi. Finaalissa Ella kohtasi OVS:n Elli-Roosa Uusitalon, joka on pistetilaston kolmonen. Ellan voittolukemat olivat 6-3, 6-2.
Nelinpelissä Ella ja Elli-Roosa olivat samalla puolella verkkoa. HVS:n Stella Erlund ja Peppi Ramstedt ahdistivat ensimmäisessä erässä heitä tiukasti, mutta joutuivat taipumaan toisessa erässä selvemmin numeroin.
10-vuotiaiden seuraa SEB JGP-osakilpailu on sisäpelikaudella, 5-7.10. Tampereella.

10-vuotiaiden SEB JGP -kilpailusarjan 5.osakilpailu
29.6.-1.7.2012 Kotka
Järj: Smash-Kotka
Loppuottelutulokset
Kaksinpelit
Pojat: Aleksi Löfman HVS – Alexander Mändma Viro 60 60
Tytöt: Ella Haavisto Smash-Kotka – Elli-Roosa Uusitalo OVS 63 62
Nelinpelit
Pojat: Aleksi Löfman/Leo Ussher HVS – Gregor Kliimask KaTse/Mikael Salo TaTS 60 62
Tytöt: Ella Haavisto Smash-Kotka/Elli-Roosa Uusitalo OVS – Stella Erlund/Peppi Ramsted HVS 75 62

Jaa:

Seuraava uutinen: Suomalaisia junioreja Euroopassa… →