Suomalainen/Tuohimaa nelinpelin voittoon

19.11.2006  |  00:00

Suomalainen myös kaksinpelin finaalissa Sunderlandissa

Piia Suomalainen on puolustanut mainiosti viimevuotista finaalipaikkaansa naisten 10.000$ ITF-turnauksessa Sunderlandissa, Englannissa.
Kakkoseksi sijoitettu Suomalainen voitti puolivälierissä Saksan Natalie Fehsen luvuin 6-1, 6-1 ja välierissä lauantaina neljänneksi sijoitetun Slovenian Polona Rebersakin 7-6(5), 7-5.
Loppuottelussa Suomalainen kohtaa seitsemänneksi sijoitetun 19-vuotiaan Saksan Martina Pavelecin. Naiset kohtaavat nyt kaksinpelissä ensimmäisen kerran.
Suomalaisella on mahdollisuus tuplavoittoon, sillä hän voitti lauantaina Katariina Tuohimaan kanssa kisan nelinpelin. Välierissä kolmoseksi sijoitettu pari kukisti helposti britit Jessica Courtnell/Jade Windleyn 6-1, 6-1. Loppuottelussa suomalaiset voittiavat kakkossijoitetun saksalaisparin Laura Haberkorn/Martina Pavelecin 6-3, 6-4.