Liiton syyskokous 18.11.

18.11.2006  |  00:00

Suomen Tennisliiton hallitukseen Holmia, Nurminen, Pääkkönen ja Thorén

Suomen Tennisliitto piti syyskokouksensa lauantaina 19.11. Helsingissä. Hallituksen jäsenistä puolet, neljä, oli erovuorossa. Espoon Henrik Björnströmille ja Hyvinkään Heikki Tiitiselle oli tullut kolme hallituskautta täyteen, joten he eivät voineet asettua uudelleen ehdolle. Erovuoroisista Helsingin Petra Thorén valittiin uudelleen, mutta Tampereen Jarkko Savola ei asettunut uudelleen ehdolle ja hänen tilalleen valittiin Tampereelta Sten Holmia. Uusia jäseniä ovat myös Riku Pääkkönen Helsingistä ja Tapio Nurminen Vantaalta. Kaikki valitut olivat vaalivaliokunnan esityksiä, muita esityksiä ei tullut, joten nämä neljä tulivat valituiksi ilman äänestystä. Uusien jäsenten kaksivuotinen toimikausi alkaa vuoden 2007 alussa.
Syyskokous hyväksyi liiton toimintasuunnitelman ja talousarvion, jonka loppusumma on 880.780 euroa. Kokous hyväksyi myös hallituksen esityksen liiton strategiaksi vuodelle 2010.
Syyskokouksessa hyväksyttiin hallituksen esitys K-jäsenmaksujen noususta. Juniorien K-jäsenmaksu nousee 8 eurosta 10 euroon ja aikuisten jäsenmaksu 22 eurosta 24 euroon.
Kokouksessa puhetta johti Smashin Heikki Kovanen.

Jaa:

Seuraava uutinen: Suomalainen/Tuohimaa nelinpelin voittoon… →