Street Tennis jatkuu vuoden 2013 aikana

21.12.2012  |  09:13


Yhteenvetoa vuodesta 2012

Tennisliitto loi vuoden 2012 aikana Street Tennis konseptin lajin esittelemiseen sekä madaltamaan kynnystä aloittaa tenniksen harrastaminen. Street Tennikseen kuuluu pelaaminen minitenniskentällä sekä erilaiset taitoharjoitteet ja -kisat. Street Tenniksellä on oma välinepaketti, jonka avulla voi järjestää laadukkaita lajiesittelytapahtumia.

Tennisliitto toteutti yhdessä seurojen kanssa Street Tennis koulukiertueen huhti-toukokuussa ja lajia esiteltiin noin 20 koululla sekä parissa muussa koulutapahtumassa. Yhteensä Street Tennis koulukiertueelle osallistui noin 3500 lasta. Lisäksi liitto esitteli kuluneen vuoden aikana lajia mm. Ball Sport ja Arena Expo messuilla sekä muissa suurtapahtumissa. Seurat saivat myös lainata Street Tennis välinepakettia ja järjestää omia tapahtumia.

Suunnitelmia vuodelle 2013

Street Tennis sai erittäin hyvän vastaanoton. Konseptia tullaan kehittämään edelleen vuoden 2013 aikana ja esittelytapahtumien määrää pyritään kasvattamaan reilusti. Street Tennis koulukiertue toteutetaan kevään 2013 aikana ja tavoitteena on saada mukaan jopa 100 koulua. Tennisliitto hakee kiertueelle mukaan yhteistyöseuroja ja aiheesta tiedotetaan lisää alkuvuoden alueellisissa seuratapaamisissa.

Street Tennis koulukiertueen lisäksi liitto tulee esittelemään lajia messuilla ja suurtapahtumissa. Olemme alustavasti varanneet paikan maaliskuun Ball Sport messuilta ja seuroilla on mahdollisuus päästä mukaan messuille esittelemään omaa toimintaansa. Lähetämme tästä oman tiedotteen tammikuussa. Seuroilla on myös mahdollisuus järjestää omia tapahtumia ja lainata niihin liiton Street Tennis välinepakettia. Tähän liittyen voitte olla yhteydessä liiton seurapalvelupäällikköön.

Tennisliitto käynnistää helmikuussa Tennistä kouluihin -hankkeen, joka toteutetaan myös yhteistyössä seurojen kanssa. Perustamme 15-20 tenniskerhoa kouluille eri puolilla Suomea. Hankkeen tavoitteena on lisätä koululaisten liikuntaa sekä madaltaa kynnystä tennisharrastuksen aloittamiseen. Hanke liittyy Street Tennis lajiesittelyihin siten, että sillä pyritään luomaan lajiesittelyn ja seuravalmennuksen väliin kanava, joka madaltaa kynnystä aloittaa tennisharrastus.

Lisätietoa

Street Tenniksestä ja Tennistä kouluihin -hankkeesta vastaa Tennisliiton seurapalvelupäällikkö Henrik Zilliacus (050 361 5193, henrik.zilliacus@tennis.fi). Voit myös lukea lisää Street Tenniksen omilta verkkosivuilta www.streettennis.fi.

(Street Tennistä Ball Sport messuilla Helsingin Messukeskuksessa maaliskuussa 2012)

(Street Tennistä Power Mover tapahtumassa Barona Arenalla toukokuussa 2012)

(Street Tennistä Metro Sport tapahtumassa Olympiastadionilla syyskuussa 2012) 

Jaa:

Seuraava uutinen: Ilmoittautuminen alueellisiin seuratapaamisiin… →