STL:n Matti Virtanen ehdolla Euroopan Tennisliiton puheenjohtajaksi

9.3.2017  |  11:18

Euroopan Tennisliiton (Tennis Europe) jäsenmaat valitsevat uuden puheenjohtajan liiton vuosikokouksessa 23.-25. maaliskuuta Venäjän Sotshissa. Suomen Tennisliitossa kuudetta ja viimeistä vuotta puheenjohtajana toimiva Matti Virtanen on asettunut ehdolle Euroopan liiton puheenjohtajaksi. 

”Euroopan Tennisliitto on Kansainvälisen Tennisliiton (ITF) merkittävä ja suurin alueellinen organisaatio. Tennis on merkittävässä kehitysvaiheessa, ja Euroopan Tennisliitolla on tärkeä rooli tässä muutoksessa. Haaste on niin mielenkiintoinen, että päätin asettua ehdolle johtamaan Tennis Europea”, Matti Virtanen kommentoi.

”Vuodet Suomen Tennisliiton puheenjohtajana ovat olleet hyvin antoisia ja haastaviakin. Voin jättää seuraajalleni vuoden lopussa hyvässä kunnossa olevan lajiliiton. Minulla on edelleen poltetta jatkaa työtä tenniksen parissa, ja siihen mahdollinen Europan tennisliiton puheenjohtajuus antaa oivan mahdollisuuden”, Virtanen sanoo.

Tennis Europe koostuu 50 jäsenmaasta ja sen pääkonttori on Baselissa Sveitsissä. Euroopassa arvioidaan olevan tenniksen harrastajia yli 26 miljoonaa, valmentajia yli 100 000 ja yli 37 000 jäsenseuralla on käytössään lähes 200 000 kenttää. Yleisen tenniksen edistämistyön lisäksi Tennis Europe järjestää  Euroopan mestaruuskilpailut junioreissa ja senioreissa sekä organisoi jäsenliittojen kanssa European Junior Tour -kilpailusarjan, jossa pelaa vuosittain yli 13 000 junioria. 

Tennis Europen puheenjohtajan kausi kestää kolme vuotta.

 

 

Jaa:

Seuraava uutinen: Norpe Tennisliigan loppuotteluparit… →