STL:n hallituksen päätöksiä

7.11.2006  |  00:00

Kokous 12.9
Kokous pidettiin Finland Tennis Clubin kokoustiloissa Helsingissä.
Kansallinen kilpailutoiminta
Päätettiin, että ITN-luokitus tulee olla esillä sekä Tennisliiton tasoitusluettelossa että pelaajan yhteenvetolomakkeessa. Todettiin, että aluemestaruuskilpailut järjestettiin elokuussa järjestetyt vain muutamalla alueella. Tavoitteena on, että ensi vuonna kaikilla alueilla pelataan aluemestaruuskilpailut, ja mahdollisiin ongelmiin puututaan ajoissa.

Kokous 13.10
Kokous pidettiin Viking Line Gabriellan kokoustiloissa.
Talous
Liiton taloustilanteessa ei ollut merkittäviä muutoksia. Rahatilanne on hyvä. Esitettiin arvio liukuvasta budjetista, joka on tehty syyskuun lopun tilanteen mukaan. Tilikauden tulos on arviolta 20.000€ alijäämäinen eli vastaa vuodelle 2006 tehtyä talousarviota.
Syyskokousasiat
Esitettiin vuoden 2007 talousarvion raamit. Päätettiin esittää aikuisten ja junioreiden K-jäsenmaksuihin maltillista korotusta. Talousarvion alijäämäksi muodostuu 35.000€.
Kansallinen kilpailutoiminta
Kansallinen tuomarikoulutus järjestetään Helsingissä 18.11. Sen tarkoituksena on innostaa uusia tuomareita kansallisen tason kilpailutoimintaan. Ässä-tulospalveluohjelma on esitelty seuroille aluekäyntien yhteydessä. Tavoitteena on, että ohjelma on käytössä seuroilla vuoden vaihteeseen mennessä.
Vuoden valinnat
Vuoden valinnat myönnetään Tennis Awards 2006 gaalan yhteydessä Helsingissä 18.11.2006.
Strategiatyö 2012
Käsiteltiin liiton strategia vuosille 2007-12, joka esitetään syyskokoukselle hyväksyttäväksi. Strategia lähetetään seuroille syyskokouskutsun mukana.
Aluetoiminta
Hallitus hyväksyi aluetoiminnan uudet säännöt.
Seuraava kokous
Hallituksen seuraava kokous on syyskokouspäivänä 18.11.

Jaa:

Seuraava uutinen: Paukku ja Tuohimaa… →