Smashiläiset etenevät Tallinnan TE-kilpailussa

3.3.2009  |  10:40

Viisi smashiläisjunioria eteni maanantaina Tennis Europe Junior Tourin 16-vuotiaiden turnauksen pääsarjaan Tallinnassa.
Hanna Tolonen selvitti karsinnat ja voitti pääsarjan ensimmäisellä kierroksella kahdeksanneksi sijoitetun Latvian Ilga Racika-Rackon. Hanna kohtaa toisella kierroksella Saksan Louisa Schubertin. Myös Tallinnassa asuva suomalainen, Mia Nicole Eklund, selvitti karsinnat, mutta hävisi viidenneksi sijoitetulle Saksan Santina Langelle ensimmäisellä kierroksella.
Rasmus Lindström ja Otto Päivinen olivat suoraan pääsarjassa, Aaro Heimonen ja Nicolas Nietosvaara selvittivät karsinnat. Kvartetti otti voitot avauskierroksella. Toisella kierroksella Aaro Heimonen ja Rasmus Lindström kohtaavat latvialaiskarsijat, Heimonen Kristps Lapinsin ja Lindström Uldis Gaisminsin. Otto Päivisen ja Nicolas Nietosvaaran vastustajat sen sijaan ovat sijoitettuja, Päivisellä Venäjän Igor Zubov (5.) ja Nietosvaaralla Liettuan Lukas Mugevicius (2.).

Tennis Europe Junior Tour-turnaus (16v)
28.2.-8.3. Tallinna, Viro
Tytöt
1.kierrosta. Hanna Tolonen (karsija) – Ilga Racika-Racko Latvia (8.) 75 62, Santina Lange Saksa (5.) – Mia Nicole Eklund (karsija) 76(5) 63,
Pojat
1.kierrosta: Aaro Heimonen (karsija) – Julius Tverijonas Liettua (villi kortti) 76(5) 62, Rasmus Lindström – Anton Pavlov Viro 64 46 63, Otto Päivinen – James Storme Belgia 62 63, Nicolas Nietosvaara (karsija) – Benjamin Gebeshuber Itävalta 61 61

Seuraava uutinen: TVS-Tennis hakee valmentajaa… →