TVS-Tennis hakee valmentajaa

3.3.2009  |  15:00

TVS-Tennis ry on Turussa toimiva, juuri 80 vuotta (1928-2008) täyttänyt tennisseura, jonka jäsenmäärä on n. 700. TVS-Tennis tarjoaa tennisvalmennusta mm. seuraavissa muodoissa: TS-tenniskoulu kesäkuussa, pallokoulut, juniorivalmennusryhmät, aikuisvalmennusryhmät talvikaudella.
Seuramme on yksi aktiivisimmista kilpailujen järjestäjistä Suomessa. Impivaaran tenniskeskus tarjoaa kilpailijoille ja katsojille huippuolosuhteet.
Toimintamme pyörii viihtyisässä ympäristössä uudistuneessa Impivaaran Tennis- ja Sulkapallokeskuksessa, jossa on 9 sisätenniskenttää, 5 ulkotenniskenttää, 15 sulkapallokenttää, kuntosalit, urheiluhieroja, kahvila ja muita oheispalveluita. Kesäisin seuramme hoitaa yhteistyössä toisen turkulaisseuran kanssa viittä ulkotenniskenttää Urheilupuiston alueella.

Toimintamme edelleen laajentuessa etsimme

PÄÄTOIMISTA TENNISVALMENTAJAA

Tarjoamme mielenkiintoisen ja monipuolisen työn tenniksen parissa. Tehtäviisi kuuluu kaikentasoisten ja –ikäisten pelaajien valmennus 20-25 h/viikossa. Osallistut myös valmennuksen suunnitteluun ja kehittämiseen yhdessä kahden muun päätoimisen valmentajamme kanssa. Lisäksi tehtäviin kuuluu leiritystoimintaan ja kilpailutoimintaan liittyviä tehtäviä erikseen suunniteltavan aikataulun mukaan. Englannin ja ruotsin kielen taito katsotaan eduksi. Vastuualueita voidaan tarkistaa tehtävään valittavan toiveiden perusteella. Tehtävä tulee ottaa vastaan 1.8.2009 tai sopimuksen mukaan.

Vapaamuotoiset hakemukset palkkatoivomuksineen 30.4.2009 mennessä osoitteeseen: kimmo.hurme@tvstennis.fi.

Lisätietoja: Toiminnanjohtaja Kimmo Hurme p. 040-5206666 tai päävalmentaja Janne Ojala p. 050-5644153

Jaa:

Seuraava uutinen: Estlander toiselle kierrokselle… →