Smash nousi HVS:n rinnalle naisten Norpe Tennisliigassa

8.12.2014  |  08:46

Naisten Norpe Tennisliigassa pelattiin itsenäisyyspäivänä kaksi ottelua.
Ylemmässä alkulohkossa mestaruutta puolustava Smash sai kotikentälleen vielä pisteittä olevan HLK:n. Kakkosten ottelussa HLK:n Zsofia Lovro ja Smashin Kristina Parviainen pelasi vaiherikkaan ottelun, joka ratkesi lopulta ottelutie-breakissa Lovron eduksi 12-10. Nelinpelissä HLK:n junioritytöt Sonja Keränen ja Bea Kivikoski eivät onnistuneet voittamaan peliäkään Piia  Suomalaiselta ja Parviaiselta.
Ylemmässä alkulohkossa kaikki joukkueet ovat nyt pelanneet neljä ottelua. HVS ja Smash ovat kärjessä kuudessa pisteessä, HVS:n voitto-tappiotilasto (8-4) on himpun verran parempi kuin Smashin (7-5). TaTS:lla on neljä pistettä ja HLK on edelleen pisteittä.

Oulussa pelattiin alemman alkulohkon kärkikamppailu, jossa liiganousija, kahdeksan pistettä kahminut OVS, sai  vastaansa lohkon kakkosena olevan Smash-Kotkan. OVS olisi voittaessaan ottelun varmistanut  jo alemman alkulohkon voiton, mutta kotkalaiset olivat toista mieltä. Oona Orpana ja Nina Saarelainen ratkaisivat voiton lyömällä tasaväkisessä nelinpelissä Malisen sisarukset Jessican ja Monican.


Naisten Norpe Tennisliiga 2014-15
Ottelut 6.12.2014

Ylempi alkulohko
Smash – HLK 2-1

Piia Suomalainen Smash – Sonja Keränen HLK 62 62
Zsofia Lovro HLK – Kristina Parviainen Smash 76 06 [12-10]
Parviainen/Suomalainen Smash – Keränen/Bea Kivikoski HLK HLK 60 60

Alempi alkulohko
OVS – Smash-Kotka 1-2

Monica Malinen OVS – Nina Saarelainen Smash-Kotka 6275
Oona Orpana Smash-Kotka – Jessica Malinen OVS 60 60
Orpana/Saarelainen Smash-Kotka – Jessica ja Monica Malinen OVS 76 64

 

Jaa:

Seuraava uutinen: Grani Tennis jyrää… →