Smash ja Jarkko Nieminen mukana OmaKamu ry:n tennistapahtumassa 19.5.

13.5.2019  |  12:39  |  Seurat, Videot

OmaKamu ry organisoi vapaaehtoistoimintaa, jossa aikuiset ovat kavereina lisää aikuista tukea tarvitseville lapsille. OmaKamu järjestää tennistapahtuman Smash Centerillä (Helsinki, Myllypuro) sunnuntaina 19.5. klo 11:00-14:00.

Tapahtumassa Smashin valmentajat ja Jarkko Nieminen perehdyttävät vapaaehtoisia aikuisia ja lapsia tennikseen. Tapahtumaan on tulossa yli 40 henkilön porukka.

– Kyseessä on vapaaehtoisten Kamujen (aikuiset) ja PikkuKamujen (lapset) yhteinen tapahtuma. Tarkoituksena on tutustuttaa osallistujia lajin pariin – pelaamme tennistä minitenniskentillä. Tämä on toinen kerta, kun järjestämme tennistapahtuman. Ensimmäinen oli vuonna 2016 ja tuolloinkin Jarkko Nieminen ja Smash olivat mukana, kertoi OmaKamun toiminnanjohtaja Pekka Puukko.

Puukko kertoo, että tapahtumaa voi tulla seuraamaan ja samalla tutustumaan OmaKamu-toimintaan. Mikäli kiinnostuit tapahtumasta, ole yhteydessä Puukkoon (pekka.puukko(at)omakamu.fi) keskiviikkoon 15.5. mennessä

Kiinnostuitko vapaaehtoistoiminnasta lasten ja nuorten parissa? Lue lisää OmaKamu ry:stä täältä.

OmaKamu ry on vuonna 2013 perustettu kansalaisjärjestö, jonka tavoitteena on lisätä lasten ja nuorten hyvinvointia. Koulutamme ja ohjaamme vapaaehtoisia aikuisia toimimaan lasten pitkäaikaisina kavereina eli Kamuina. Innostamme ja autamme myös muita järjestöjä ja organisaatioita toimimaan toimintamallimme mukaisesti niin, että OmaKamu-toimintaa olisi tarjolla ympäri Suomea.

Jaa:

Seuraava uutinen: Satavuotias Oulun Verkkopalloseura… →