Satavuotias Oulun Verkkopalloseura kutsuu juhlavuotena Suomen tenniksen kärkipelaajat ottelemaan Ouluun

14.5.2019  |  10:44  |  Seurat

100-vuotias Oulun Verkkopalloseura kutsuu juhlavuotena Suomen tenniksen parhaimmiston pelaamaan Ouluun. Junioreiden kansainvälinen Tennis Europe osakilpailu pelataan 27.5–2.6. ja ulkokenttien avoimet SM-kilpailut 24.–30.6. Juhlavuoden kunniaksi seura valmistelee myös OVS Hall of Famea satavuotisen taipaleensa Suomen mestareista ja julkaisee historiikistaan päivitetyn version syksyn 100-vuotisjuhlassa 11. lokakuuta.

ILMOITTAUTUMINEN ULKOKENTTIEN SM-KILPAILUIHIN

Pohjois-Suomen tennisylpeys Oulun Verkkopalloseura eli OVS täyttää pyöreät sata vuotta vuonna 2019. OVS ponkaisi vaatimattomista lähtökohdista menestykseen 1980-luvulla, kun Oulussa alettiin tarjota tenniksenpeluuseen parempia resursseja Liikuntakeskus Hukkaan rakennetun tennishallin muodossa, eikä tennisharrastajien tarvinnut enää pelata puulattialla. Samalla seura alkoi panostaa ammattivalmennukseen. 1990- ja 2000- lukujen aikana seuran jäsenmäärä otti huiman harppauksen, kun se tuplaantui 200:sta yli 400:an. Nykyisellään yli 200 seuran jäsentä, junioria ja aikuista, treenaa viikoittain Nallisportin tasokkaissa puitteissa seuran ammattivalmentajien silmien alla.

OVS on satavuotisen historiansa aikana tehnyt Oulusta tenniskaupungin. Jo 90-luvulla se alkoi järjestää ammattilaisturnauksia Pohjois-Pohjanmaalla. Tämä toi näkyvyyttä paitsi seuralle myös kaupungille. Nykyään OVS järjestää paljon monipuolisia tapahtumia, esimerkiksi junioreille tarkoitettua matalan kynnyksen kilpasarjaa, senioreiden tennisiltoja sekä kansallisia ja kansainvälisiä turnauksia. Vuoden 2019 alussa seura toi jäsenilleen uuden lajin, Padelin, valikoimaansa. Tarjolla on sekä lajivalmennusta että padel-turnauksia kotikentällä Nallisportissa.

OVS:ssa on tehty sata vuotta myös ansiokasta talkootyötä, joka on mahdollistanut seuran monipuolisen toiminnan ja jatkuvuuden tähän hetkeen asti. Hyvämaineinen seura on pohjoisen tenniksen ylpeys, ja sen edustusjoukkueet ja juniorit niittävät menestystä SM-tasolla asti.

Vuonna 1919 perustettu OVS on Suomen viidenneksi vanhin tennisseura, joka yli 400 jäsenellään on Suomen mittakaavassa myös suuri. OVS tarjoaa tenniselämyksiä vauvasta vaariin ja harrastelijasta huipputasolle. Seuran jäsenet harjoittelevat Nallisportin ja Oulun Korkeasaaren tenniskentillä.

Lisätietoa:
Timo Rautiainen, puheenjohtaja Oulun Verkkopalloseura ry
Puh. 040 074 5339, sähköposti: t.rautiainen(at)mail.suomi.net

Jaa:

Seuraava uutinen: LähiTapiola Street Tennis… →