SM-liigacup: 11-, 13- ja 15-vuotiaiden seurajoukkueiden SM-mitalit jaettu Vierumäellä

11.8.2021  |  16:56  |  Raportit

Vierumäellä pelattiin junioreiden SM-liigacup, jossa 11-, 13- ja 15-vuotiaat pelasivat seurajoukkueiden Suomen mestaruuksista. Lähes 200 pelaajan voimin pelattu turnaus oli onnistunut niin kentällä kuin sen ulkopuolella.

– Kisat menivät hyvin läpi pienestä sateesta huolimatta. Kakkospäivänä pelattiin lyhyempiä matseja, mutta kaikki pelit semifinaaleista eteenpäin taas pitkänä. Pelaamisen iloa sekä yhteisöllistä meininkiä näkyi paljon ja ihmiset olivat hyvällä fiiliksellä mukana, sanoi kilpailunjohtaja Petja Nykänen.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

 

Henkilön Suomen Tennisliitto (@tennisfin) jakama julkaisu

Itse pelaamisen lisäksi pelaajat toimivat turnauksessa tuomareina ja joukkueet viettivät myös yhteistä vapaa-aikaa Vierumäen aktiviteettien parissa.

– Pelaajat tarttuivat tuomaritehtäviin rohkein mielin. Useat pelaajat osoittivat loistavaa toimintaa tuolissa ja käyttivät muun muassa esimerkillisesti ääntään. Kokemusten myötä toivotaan, että juniorit toimivat myöhemmässä vaiheessa myös tuomaritehtävissä. Joka tapauksessa tämä toimintamalli lisää sääntökokemusta ja kehittää myös omaa peliä. Kiitos myös valmentajille ja kapteeneille, jotka olivat loistavasti apuna. Hyvin yhteisöllistä toimintaa, kertoi Tennisliiton kilpailupäällikkö Raisa Törnroos-Heinonen.

KATSO KAIKKI TULOKSET
KUVAGALLERIA

MITALISIJAT

P11
1. HLK
2. OVS
3. Smash

T11
1. HVS valkoinen
2. HVS keltainen
3. EVS

P13
1. HVS 1
2. GT
3. HVS 3

T13
1. HLK 1
2. HVS 2
3. HVS 1

P15
1. ETS
2. ÅLK
3. GT

T15
1. TaTS
2. GT
3. HLK

Jaa:

Seuraava uutinen: Viikkokatsaus 32/2021 – →