SM-kisoissa Kaarinassa puolivälierin päivä perjantaina

16.3.2012  |  12:35

Yleisten luokkien SM-kisoissa Aktia Arenalla Kaarinassa on perjantaina puolivälierien päivä.
Naisten kaksinpelissä pelattiin torstaina kolme ensimmäisen kierroksen ottelua. TaTS:n Julia Rissanen joutui kolmieräiseen ennen kuin selvitti itsensä puolivälieriin ottelussa HLK:laista karsijaa, Anna Päivistä. vastaan. Toinen karsinnoista pääsarjaan noussut, TVS:n Vilja Hokkanen koki tappion Smashin Julianna Heinolle. Smashin Teresa Cerny voitti Valko-Pallon Jasmine Janssonin kahdessa erässä.

Miesten toisella kierroksella torstaina seura- ja liigakaverit TCT:n Juho Paukku (1.) ja Jesper Saarni pelasivat kolmieräisen, samoin kuin viimevuotista Suomen mestaruutta puolustava HVS:n Sami Huurinainen (5.) ja TaTS:n Leevi Leivo. Paukku ja Huurinainen menivät jatkoon ja kohtaavat puolivälierissä perjantaina klo 17.
Myös kakkossijoitettu TaTS:n Martin Rämmal joutui kolmieräiseen seuransa nuoren Timi Kivijärven kanssa. Timi voitti ratkaisevan erän 6-4 ja saa puolivälierissä vastaansa HVS:n Ristomatti Lannen. ”Rise” otti kahdessa erässä voiton T-61:n Joonas Salosesta.
Viimevuoden hopeamitalisti HVS:n Tuomo Ojala (4.) kohtaa puolivälierissä seurakaverinsa Tapio Nurmisen, joka pudotti toisella kierroksella KarTen Teemu Airaksisen (6.).
TaTS:n Lauri Kiiski (3.) voitti TVS:n Ville Liukon ja kohtaa toisen turkulais-Villen, ÅLK:n Ville Äyräksen puolivälierissä.
Miesten nelinpelin puolivälierät pelataan myöhään perjantai-iltana. Lauantain pelataan välierät ja sunnuntaina loppuottelut.