SM-kilpailut: miesten kaksinpeli kovalyöntisten pelaajien juhlaa

16.12.2021  |  19:18  |  Raportit

SM-kilpailuiden, 7. TEHO Sport Finnish Tour, miesten kaksinpelissä on selvillä kahdeksan parasta pelaajaa. Puolivälierät pelataan perjantaina klo 13.30 alkaen.

KAAVIOT
OTTELUOHJELMA
KUVAGALLERIA

Turnaus järjestetään terveysturvallisesti valtakunnalliset ja alueelliset rajoitukset huomioiden. Katsojilta vaaditaan koronapassi katsomoon pääsyn yhteydessä. Lue tarkemmin täältä.

Naisten kaksinpelin tavoin (lue lisää) on suuremmilta yllätyksiltä vältytty. Yllätys kuitenkin nähtiin, kun Smash-Kotkan voimakas syöttöinen Vesa Ahti (artikkelikuvassa) kukisti kokeneen seitsemänneksi sijoitetun Lauri Kiiskin (TaTS) 6-4, 6-1.

Päivän teemana miesten kaksinpeleissä on ollut havaittavissa voimakkaat lyönnit. Laajasalon Tennishallin nopea alusta suosii selvästi aloitteen tekevää aggressiivista pelityyliä. Kärkisijoitetut veljekset Eero ja Iiro Vasa (ÅLK) johdattavat edelleen joukkoa voitettuaan ottelunsa suoraan kahdessa erässä.

Tiukimmilla päivän otteluissa oli kolmanneksi sijoitettu Aleksi Löfman (HVS, alakuvassa), joka pelasi jo turnauksen toisen kolmen erän ottelunsa. Lopulta Löfmanin vahvempi syöttö oli ratkaisevassa asemassa voitossa Max Wennäkoskesta (GVLK) 5-7, 6-3, 6-4. Kovasyöttöinen Hermanni Tiainen (Smash) otti myös voiton karsinnat läpäisseestä Edwin Malinista (TaTS) 6-3, 6-1.

Lisäksi puolivälieräpaikan lunastivat Oskar Antinheimo (HVS), Peetu Pohjola (TaTS) ja Santtu Leskinen (TVS).

Jo ennen turnauksen alkua oli selvää, että naisten kaksinpelissä saadaan uusi Suomen mestari, kun kaaviossa ei ollut yhtään kultamitalistia. Nyt tämä on varmaa myös miesten kaksinpelissä, kun Kiiski, Wennäkoski ja Tero Vilen (TaTS) tippuivat.

Puolivälierät

[1] Eero Vasa, ÅLK – Vesa Ahti, Smash-Kotka
[2] Iiro Vasa, ÅLK – [8] Santtu Leskinen, TVS
[3] Aleksi Löfman, HVS – [6] Peetu Pohjola, TaTS
[4] Hermanni Tiainen, Smash – [5] Oskar Antinheimo, HVS

Jaa:

Seuraava uutinen: SM-kilpailut: välierissä kohtaavat… →