Sisäkauden sarjatenniksen seurasiirrot julkaistu

19.9.2023  |  18:20  |  Seurat

Seurasiirtojen ilmoittaminen yleisen sarjatenniksen sisäkaudelle 2023-24 päättyi 14.9.

Ilmoittaneiden pelaajien seurasiirrot, varsinaisen edustusseuran ja sarjaedustus, on julkaistu alla olevaan listaan. Lisäksi seurasiirrot näkyvät seurakohtaisesti seurojen edustajille TennisClubissa. Listassa ei ole Tennisliigaan tai I-divisioonaan ilmoitettuja ulkomaalaispelaajia.

SEURASIIRROT SISÄKAUSI 

Ilmoittaneiden pelaajien seurasiirrot julkaistaan TennisÄssään pelaajien profiileihin 25.9. mennessä.

Mikäli pelaajalla on merkittynä Ässään vain varsinainen edustusseura, pelaaja saa pelata sarjatennistä edustamassaan seurassa. Mikäli pelaajalla on varsinainen edustusseura ja sarjatennis edustus toisessa seurassa, pelaaja saa pelata sarjatennistä sarjatennis edustusseurassa.

Yllä oleva koskee ainoastaan yleistä sarjatennistä. Senioreiden sarjatennikseen liittyvissä seurasiirroissa ja kysymyksissä yhteys senioritennis@outlook.com .

Yhden kauden sarjatennisedustus kauden aikana

Pelaaja voi saman kauden aikana edustaa vain yhtä seuraa sarjatenniksessä. Pelaaja edustaa varsinaista edustusseuraa, ellei hän tee yhden kauden sarjatennisedustuksen muutosta seuraavasti:

Yleiseen sarjatennikseen 2-divisioonasta alaspäin sisäkaudella 28.2. asti sekä Tennisliigassa ja 1-divisioonassa sisäkaudella runkosarjan päättymiseen saakka sarjasiirron voi tehdä suomalaiselle pelaajalle seuraavasti:
– Pelaajan ollessa max. C-luokassa, voi sarjasiirron tehdä mikäli saa nykyiseltä seuralta hyväksynnän ja pelaaja ei ole pelannut kauden aikana vielä missään sarjatennisjoukkueessa.
– Pelaajan ollessa B- tai A-luokassa, voi sarjasiirron tehdä 100 euron käsittelymaksulla, mikäli saa nykyiseltä seuralta hyväksynnän ja pelaaja ei ole pelannut kauden aikana vielä missään sarjatennisjoukkueessa.

Kesken sarjakauden sarjatennis edustus muutoksista tulee ilmoittaa toimisto@tennis.fi osoitteeseen ja viestissä tulee olla varsinaisen edustusseuran yhteyshenkilön hyväksyntä suostumusta varten. Kopiona viestissä tulee olla varsinaisen edustusseuran yhteyshenkilö sekä uuden sarjatennis edustusseuran yhteyshenkilö.

Rekisteröityneet pelaajat

Kaikilla pelaajilla tulee olla varsinainen edustusseura virallisessa kilpailutoiminnassa, sarjatenniksissä sekä kilpailuissa. Jäsenyyden tulevaan seuraan tulee olla ensin voimassa TennisClubissa ja tämän jälkeen seuran voi valita TennisClubissa seurasiirron kautta 25.9. jälkeen. Valittu seuraedustus tulee alla olevien vaiheiden jälkeen näkyville myös Ässään.

  • valitse ”omat tiedot” ja ”edustusseurat ja yleisen sarjatenniksen seurasiirrot”  
  • valitse ”Varsinainen edustusseura – Tee uusi seurasiirtopyyntö” 
  • valitse kaudeksi ”sisäkausi 2023-2024” (jatkuu toistaiseksi voimassa olevana tämän jälkeen) 
  • valitse uusi seura ja tallenna  

Ulkokauden seurasiirrot

Seurasiirtoja voi tehdä ti 26.9. alkaen TennisClubin kautta omasta profiilista seuraavalle kaudelle eli ulkokaudelle 2024. 

Jaa:

Seuraava uutinen: Verkolla-podcast: kuuntele Otto… →