Seuroille suunnatut tapaamiset 2021: seurawebinaarit, toiminnanjohtajien tapaamiset, aluetapaamiset ja valtakunnalliset tapaamiset

14.1.2021  |  12:04  |  Seurat

Tenniksen uudessa strategiassa korostuu yhteistyö läpi tennisyhteisön, siksi se on nimetty tenniksen strategiaksi – yhdessä enemmän, yhdessä menestyen. Vuoden aikana on jäsenseuroilla useita eri mahdollisuuksia osallistua keskusteluun ja vaikuttaa sekä valmistella päätöksentekoa.

Vuoden 2021 aikana järjestämme seurawebinaareja, toiminnanjohtajien tapaamisia ja alueellisia sekä valtakunnallisia tapaamisia.

Seurawebinaarit

Seurawebinaarit järjestetään kuukausittain aina perjantaisin klo 12.00-13.00. Tilaisuudet järjestetään etäyhteyksin ja niihin ovat tervetulleita kaikki jäsenseurat. Tapaamisissa käsitellään ajankohtaisia asioita ja keskustellaan yhdessä – seurat voivat myös ehdottaa aiheita käsiteltäviksi. Tennisliitto lähettää seuroille kutsut tapaamisiin, kutsut lähetetään seurojen yhteyshenkilöille ja puheenjohtajille. Vuoden ensimmäinen tapaaminen järjestetään perjantaina 22.1.

LUE LISÄÄ & TAPAHTUMAKALENTERI

Toiminnanjohtajien tapaamiset

Toiminnanjohtajien tapaamiset on uusi toimintamuoto, joiden tarkoituksena on lisätä päätöksenteon avoimuutta, sitouttaa seuroja tiiviimmin mukaan yhteiseen tekemiseen ja kasvattaa kohtaamisia avaintoimijoiden kesken.

Vuonna 2021 järjestetään seitsemän toiminnanjohtajien tapaamista. Tapaamiset on tarkoitettu seuroille, joilla on päätoimisia työntekijöitä – kuten toiminnanjohtaja tai valmennuspäällikkö (edustaa voi myös puheenjohtaja, mikäli seuran toiminnanjohtaja/valmennuspäällikkö on estynyt). Käsittelemme ajankohtaisia asioita ja jokaiseen tapaamiseen on valmisteltu isompi teema keskustelun pohjaksi. Ensimmäisessä tapaamisessa 26.1. klo 10.00-13.00 keskitymme digitalisaatioon ja tenniksen käytössä oleviin IT-järjestelmiin. Ensimmäinen tapaaminen on vallitsevasta tilanteesta johtuen etäyhteyksin, mutta tarkoituksena on järjestää toiminnanjohtajien tapaamisia eri paikkakunnilla tennishalleissa.

LUE LISÄÄ, TAPAHTUMAKALENTERI & ILMOITTAUTUMINEN

Aluetapaamiset

Alueellisten seuratapaamisten tavoitteena on koota seuroja yhteen sopimaan alueellisesta yhteistyöstä sekä samalla esitellä Tennisliiton ajankohtaisia asioita.

Kokouksiin voi osallistua etänä tai paikan päällä – aluetapaamiset käynnistyvät helmikuussa. Huomioimme alueiden voimassa olevat rajoitukset ja lähempänä tapahtumaa vahvistetaan järjestämismuoto (etämahdollisuus on aina olemassa).

LUE LISÄÄ, TAPAHTUMAKALENTERI & ILMOITTAUTUMINEN

Valtakunnalliset tapaamiset

Vuosittain järjestetään kaksi valtakunnallista seuratapaamista. Tänä vuonna järjestetään jälleen perinteinen Seurafoorumi Tampere Openin yhteydessä heinäkuussa sekä syyskuussa on luvassa toinen tapaaminen Suomen ja Intian välisen Davis Cup -maaottelun yhteydessä. Tapahtumien tarkemmat päivämäärät ja sisällöt julkaistaan myöhemmin.

Lisäksi Tennisliiton sääntömääräiset kokoukset, kevät- ja syyskokous, ovat jäsenseurojen vaikuttamisen paikkoja.

Jaa:

Seuraava uutinen: OKM: erityisavustus urheiluseuroille… →