Seurakysely

1.11.2009  |  07:00

Vastausaikaa on vielä tämä päivä (2.11.)

Suomen Tennisliitto toteuttaa edellisissä syys- ja kevätkokouksissa esille nousseen seurakyselyn, jonka tarkoituksena on kartoittaa seurojen näkemyksiä Tennisliiton eri toimialojen toiminnasta ja nostaa esille kehitysehdotuksia. Kyselyn tuloksia tullaan hyödyntämään tulevana toimintavuonna Tennisliiton strategiatyössä.

Kysely toteutetaan sähköisenä kyselynä ja vastaamaan pääsee www.tennis.fi –sivuston etusivulla Ajankohtaista –palstalla olevan SEURAKYSELY –linkin kautta. Linkistä klikkaamalla pääsee käyttäjätunnusta kysyvälle sivulle, ja tähän tulee jokaisen seuran täyttää salasana. Seurojen puheenjohtajille on lähetetty salasana postitse, jotta jokainen seura pääsee osallistumaan kyselyyn

Kyselyyn vastataan seurakohtaisesti: kustakin seurasta vain yksi henkilö täyttää seuran vastaukset. Vastaamiseen on hyvä varata 30-40 minuuttia aikaa. Sen voi tulostaa esim. hallituksen kokousta varten em. linkin kautta. Kyselyn loppuosassa selvitetään myös seuran yleisiä tietoja, joita voidaan hyödyntää jatkossa.

Vastausaikaa on 2.11. saakka, ja kyselyn tulokset julkistaan Tennisliiton syyskokouksen yhteydessä 21.11.2009.

Mielipiteenne on tärkeä, jotta Tennisliitto voisi entistä paremmin tukea seuratoimintaa jäsentensä toivomalla tavalla ja edistää suomalaista tennistä. Kaikkien vastanneiden kesken arvotaan seuraavat palkinnot:

– pääpalkinto kaksi sisäänpääsylippua ensi kesän Wimbledon tennisturnaukseen

– lahjakortti Scandic-hotelliin, yöpyminen kahdelle

– viisi Legends of Wimbledon –dvd:tä.

Mikäli Teillä on kysyttävää, ottakaa yhteyttä Tennisliiton valmennuspäällikkö Teemu Purhoon teemu.purho@tennis.fi tai 040-5231797.

Jaa:

Seuraava uutinen: Lupescu ja Valetova… →