Seurakilpailut ja hallisarjat TennisÄssässä vahvistavat pelaajien linkittymistä kilpapelaamisen polulle

27.4.2021  |  11:30  |  Seurat

Tenniksen strategian yhtenä painopisteenä on nostaa kilpailemisen määrää kaikilla pelitasoilla. Tämä painopiste korostuu erityisesti harrastepuolella, jossa seuran sisäiset pelitapahtumat ovat tärkeässä osassa. Kilpailemisen kautta pelaaja linkittyy vahvemmin harrastukseen. Seuroilla on suuri rooli kilpailuiden järjestämisessä ja Tennisliitto haluaa olla tukemassa seuroja myös tällä osa-alueella. Seurojen sisäiset kilpailut sekä hallisarjat ovat hyviä mahdollisuuksia nostaa kilpailemisen määrää ja siten tarjota pelaajille yhä monipuolisemmin kilpailuja.

Seurakilpailujen ja hallisarjojen ylläpitämiseen on mahdollista hyödyntää Tennisliiton seuroille tarjoamaa kilpailujärjestelmää TennisÄssää. Usea seura onkin käyttänyt TennisÄssää sisäisten kilpailuiden ja hallisarjojen alustana menestyksekkäästi.

Seurakilpailuja ja hallisarjoja TennisÄssässä järjestäneitä seuroja:
GVLK
HVS
HyTS
KarTe
LVS
Nokia Tennis
SaTS
TaTS
THIFA
TTS

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

 

Henkilön HVS-Tennis (@hvstennis) jakama julkaisu

– Meillä oli alussa hieman haastetta sellaisten pelaajien kanssa, jotka eivät olleet jäseniä, mutta saatiin ne hoidettua Tennisliiton avulla. Myös ottelusääntöjä jouduttiin muokkaamaan TennisÄssään sopiviksi ja etsimään mikä sääntömuoto toimi ja mikä ei. Alkuhaasteiden jälkeen on toiminut hyvin ja pääosin toimiva systeemi! En vaihtaisi Excel-taulukoihin, kertoo Salon Tennisseuran toiminnanjohtaja Iina Haapaniemi.

Tennisliitto on seurojen apuna seurakilpailujen ja hallisarjojen ylläpitämisessä TennisÄssän kautta. Aiheesta on pidetty kevään aikana webinaareja ja koulutuksia tullaan jatkamaan myös tulevaisuudessa. Kilpailun luominen sekä ylläpitäminen tapahtuu Tournament Planner -ohjelmalla ja ohjelman käyttämiseen on mahdollista saada koulutusta sekä apuja Tennisliiton kautta olemalla yhteydessä asiakaspalveluvastaava Markus Wennäkoskeen: markus.wennakoski@tennis.fi.

– Autan erittäin mielelläni seurakilpailuiden ja hallisarjojen perustamisessa TennisÄssään. Voimme hyvin katsoa yhdessä, miten kilpailu saadaan julki ja olen tarvittaessa apuna koko kilpailun tai hallisarjan ajan, toteaa Markus Wennäkoski.

MIKSI PERUSTAA SEURAKILPAILU TENNISÄSSÄÄN JA KUINKA SEN TEEN?

Jaa:

Seuraava uutinen: Näin perustat seurakilpailun… →