Seurajoukkueiden Suomen mestaruuksista pelaavat naisissa HVS – Smash ja miehissä Smash-Kotka – TaTS

9.7.2022  |  18:23  |  Raportit

Seurajoukkueiden Suomen mestaruuksista, pronssimitaleista ja putoamisista pelataan  Tampereen Tenniskeskuksella sunnuntaina klo 10.00.

KATSO TULOKSIA & OTTELUOHJELMA: MIEHET | NAISET
LIVESCORE
KUVAGALLERIA

LOPPUOTTELUT | SUNNUNTAI KLO 10.00
Naiset
HVS – Smash

Miehet
Smash-Kotka – TaTS

PRONSSIOTTELUT | SUNNUNTAI KLO 10.00
Naiset
ÅLK – LVS

Miehet
HVS – Ducks

PUTOAMISOTTELUT | SUNNUNTAI KLO 10.00
Naiset
TTS – OVS

Miehet
Smash – MLK

Päivän neljästä välierästä kolme olivat hieman selkeämpiä. Naisissa helsinkiläiset kilpakumppanit Smash ja HVS-Tennis kohtaavat jälleen toisensa kultaottelussa. Smash on ollut Tampereella vakuuttava Ella Haaviston, Nuppu Palmin ja Natalia Papshevin johdolla – itähelsinkiläset ovat napanneet kaksi puhdasta 3-0 voittoa. Sen sijaan HVS taisteli avauspäivänä 3-2 voiton hallitsevasta mestarista Smash-Kotkasta ja välierässä se pääsi helpommalla Åbo Lawn-Tennis Klubia vastaan. HVS:n voittoja ovat olleet varmistamassa Stella Remander, Sade Scharlin, Aada Inna ja Peppi Ramstedt.

Miesten viimevuotiset finalistit HVS ja Ducks joutuivat tällä kertaa nöyrtymään välierissä. Hallitseva mestari HVS hävisi Smash-Kotkalle. Kotkalaiset nousivat 1-2 tappioasemasta voittoon vahvoilla nelinpeleillä. SM-kultaa ovat hakemassa Ville-Petteri Ahti, Vesa Ahti, Oskari Eerola ja Jussi Salmio. Smash-Kotkaa vastaan finaalissa asettuu Tampereen Tennisseura, joka Peetu Pohjolan, Lauri Kiiskin ja Roni Rikkosen lyöntien turvin voitti kahden viime kauden hopeamitalisti Ducksin.

VÄLIERÄT
Naiset
HVS – ÅLK 3-1
Smash – LVS 3-0

Miehet
Smash-Kotka – HVS 3-2
Ducks – TaTS 0-3

Jaa:

Seuraava uutinen: Seurajoukkueiden Suomen mestareiksi… →