Seniorien MM-kisat Talissa – nelinpelissä superpari Pernfors/Berner

26.6.2016  |  12:13

Seniorien MM-kilpailut ikäluokissa 50-, 55- ja 60-vuotiaat ovat Helsingin Talissa vauhdissa jo toista viikkoa. Ensimmäisen viikon joukkuekilpailuissa menestyivät tutut maat.

Seniorien MM-joukkuekilpailut 19.-24.6.:

Fred Perry Cup – M50

Loppuottelu: Italia–Hollanti 2-0

Italia uusi viimevuotisen voittonsa. Pronssiottelussa Ranska voitti USA:n 2-0

Maria Esther Bueno Cup – N50

Loppuottelu: Ranska–USA 2-0

Viime vuonna USA voitti Ranskan finaalissa, nyt osat vaihtuivat.

Austria Cup – M55

Loppuottelu: Ranska–Italia 2-0

Ranska voitti cupin finaalissa Italian, viimevuotista voittoa puolustava USA joutui tyytymään pronssiin, kun se voitti Ison-Britannian 3-0.

Maureen Connolly Cup – N55

Loppuottelu: Australia-Italia 3-0

Von Cramm Cup – M60

Loppuottelu: Australia–USA 2-1

Australia puolusti viimevuotista voittoa. Iso-Britannia voitti pronssiottelussa Ranskan 2-1.

Alice Marble Cup – N60

Loppuottelu: USA–Ranska 2-0

USA puolusti menestyksellä viime voittoaan. Pronssiottelussa Saksa voitti Iso-Britannian 2-1.

Yltävätkö Pernfors ja Berner nelinpelivoittoon?

Henkilökohtaisten MM-kilpailuiden suurin tähti on Ruotsin Mikael Pernfors, joka eteni 1986 Ranskan avoimissa loppuotteluun. 52-vuotias Pernfors edusti urallaan kotimaataan Davis Cupin finaalissa ja voitti Kanadan Mastersin vuonna 1993. Yli 50-vuotiaiden miesten nelinpelissä Pernfors tavoittelee kirkkainta mitalia yhdessä Suomen Joakim ”Kimmen” Bernerin kanssa. Pari on sijoitettu ykköseksi.

Mukana 50-, 55- ja 60-vuotiaiden henkilökohtaisissa MM-kilpailuissa iso joukko suomalaisia naisia ja miehiä niin kaksin- kuin nelinpeleissäkin. Tule seuraamaan otteluita Taliin ja kannustamaan sinivalkoiset voittoihin!

Seuraava uutinen: Kontinen/Peers luottavaisena Wimbledoniin:… →