Seniorien ITF-turnaus finaalivaiheessa Vantaalla

21.7.2014  |  12:12

 41 pelaajaa, joista kolme ulkomaisia, oli ilmoittautunut kolmatta kertaa Vantaalla järjestettävään seniorien ITF-turnaukseen, joka täksi vuodeksi saanut 4.kategorian arvon.
Perjantaina 18.7. käynnistyneen kisan pari luokkaa on jo pelattu loppuun asti. M50-luokan kaksinpeli pelattiin neljän pelaajan lohkossa. Jari Karvonen (ITF 134) voitti kaikki kolme otteluaan, kakkonen oli Mika Valtonen kahdella voitollaan. Kolmas oli Etelä-Afrikan Greg Jacobs ja neljäs Eero Rahikka.
M60-luokassa oli kolme pelaajaa, joista ykköseksi nousi Matti Linnavirta.
Maanantaina M45-luokan finaalissa kohtaavat lohkovoittajat Tapio Rossi ja Olli Salminen. Kummassakin lohkossa oli kolme pelaajaa. M55-luokan voitosta ottelevat maanantaina Hannu Laitinen ja Matti Virtanen, kummallakin on neljän pelaajan lohkossa jo yksi voitto ja yksi tappio.
M65-lohkon voitosta kisaavat Markku Haimi ja Ingmar Mollgren.

Neljän pelaajan N45-lohkon voitosta pelaavat maanantaina Heli Petäjä ja Päivi Kilpeläinen, joilla kummallakin on kaksi voittoa. N65-luokan kahdessa lohkossa oli kummassakin kolme pelaajaa; lohkovoittajat Lea-Marita Blomqvist ja Marja-Liisa Hedman kisaavat turnausvoitosta.
N70-luokan kolmen pelaajan lohkon voiton ratkaisee Maija-Liisa Pirilän ja Aune Tuomaisen välinen kamppailu.

N70-luokan nelinpelin finaalissa ovat Anna-Liisa Sahlman/Renata Tuomisto (1.) ja Lea-Marita Blomqvist/Marja-Liisa Hedman.
Hedman otti jo luokkavoiton 70v-sekanelinpelissä parinaan Jyrki Montell. Finaalissa kukistuivat Anna-Liisa Sahlman ja Ingmar Mollgren selvästi luvuin 6-0, 6-1.

 

 

Jaa:

Seuraava uutinen: Henri Kontinen Gstaadissa… →