Seinäjoen Tennisseura hakee päävalmentajaa Seinäjoelle

20.11.2012  |  09:56

Seinäjoen Tennisseura (STS) r.y. on perustettu v. 1945 ja seurassa on noin 150 jäsentä. Jäsenistä lähes puolet on junioripelaajia. Seura järjestää ohjattua valmennusta hallikaudella Seinäjoen Tennistuki Oy:n halleissa ja kesäkaudella Seinäjoen Urheilupuiston massakentillä. Valmennusryhmissä harjoittelee noin 60 eri-ikäistä kunto- ja kilpapelaajaa. STS pyrkii jatkossa tehostamaan toimintaansa erityisesti juniori- ja kilpatenniksen osalta.

STS hakee PÄÄTOIMISTA VALMENTAJAA 1.1.2013 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Valmentajan tehtäviin kuuluu aloittelevien sekä kunto- ja kilpapelaajien tennisvalmennus ja ryhmien organisointi.  STS:n järjestämien valmennusten viikoittainen tuntimäärä on  20-25 tuntia talvikaudella. Kesäkaudelle tunteja on vähintään saman verran/niin paljon kuin saadaan valmennettavia (yksi kenttä seuran valmennuksen käytössä täyspäiväisesti). Seura on valmis hankkimaan myös lisätunteja kysynnän mukaan. Valmennustunnit sijoittuvat talvikaudella arki-iltapäiviin ti-pe klo 15-21 välille sekä lauantaisin klo. 10-16 ja kesäkaudella ma-pe klo 9-21 kysynnän mukaan.

Tehtävä edellyttää aikaisempaa valmennuskokemusta tenniksestä, kilpapelaaja taustaa sekä hyviä ihmisjohtamistaitoja. Olet yhteistyökykyinen, suunnitelmallinen ja osaat innostaa.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV sekä palkkatoivomus 30.11.2012  mennessä osoitteeseen jouni.matikainen@epec.fi tai jouni@jounisport.net.

Lisätietoja seurastamme löytyy nettisivuiltamme. Voit kysyä lisätietoja tehtävästä puheenjohtaja Jouni Matikaiselta, jouni.matikainen@epec.fi puh. 040 5851 200 tai varapuheenjohtaja Jouni Metsämäeltä,  jouni@jounisport.net puh.  0400 743 377. 

 

Jaa:

Seuraava uutinen: Arho-Havrén 45v-turnauksen kaksin-… →