Kilpailutoiminnan uutisia

19.11.2012  |  15:57

    

Kilpailumääräykset

Hallitus on hyväksynyt uudet kilpailumääräykset. Ne astuvat voimaan 1.1.2013. Kilpailumääräykset tullaan julkaisemaan Tennisliiton verkkosivuilla 12/2012.

 

9- ja 10 -vuotiaiden ranking uudistus

9- ja 10 -vuotiaiden kohdalla tullaan julkaisemaan rankingit tasoluettelon ilmestymisen yhteydessä eli kolme kertaa vuodessa. Tilanne rankingin osalta tulee siis pysymään vakiona aina seuraavan tasoluettelon ilmestymiseen saakka, ja kaikki sijoitukset tehdään tämän kiinteän listan mukaan.
Tämän ikäisten junioreiden pisteet ja pistekeskiarvot eivät tule näkyviin Ässään. Ässässä tulevat näkymään vain tulokset.
Kun juniori siirtyy 11-vuotiaiden luokkaan, tulee Ässään näkyviin hänelle kertynyt pistekeskiarvo. Uusi toimintatapa astuu voimaan 1.1.2013.

10-vuotiaiden JGP-kilpailusarja

1.1.2013 alkaen 10-vuotiaiden luokkaan otetaan mukaan JGP-sarjassa kaikki sinne ajallaan ilmoittautuneet pelaajat. Muissa luokissa pidetään voimassa 40 pelaajan rajoitus.

Kilpailunjohtaja voi ennen arvontaa päättää, että 10-vuotiaiden kaksinpelin karsinnassa pelataan 2-2 tilanteesta ja kolmas erä ottelutie-breakina (10 pisteeseen asti). Ennen päätöksentekoa kilpailunjohtajan on keskusteltava asiasta STL:n kilpailupäällikön kanssa. 
10-vuotiaiden luokkien karsinnoissa voi olla kolme (3) ottelua samana päivänä.

 

K-jäsenyys

Osallistuminen kansallisiin kilpailuihin tai sarjatennikseen edellyttää K-jäsenmaksun maksamista. Ulkomaisille pelaajille on omat säännöt.
K-jäsenmaksu on vuonna 2013 aikuisilta 27e ja vuonna 1995 ja myöhemmin syntyneiltä junioreilta 12e.
K-jäsenmaksu on voimassa aina sen kalenterivuoden, jolloin maksu on suoritettu.

K-jäsenmaksu maksetaan Ässä-ohjelmassa (http://www.tennisassa.fi/). Uusien pelaajien tulee kirjautua Ässään ennen maksun maksamista. Tällöin pelaaja saa itselleen pelaajanumeron.

K-jäsenyys ei sisällä urheiluvakuutusta.

 

Vakuutukset vuonna 2013

Suomen Tennisliitto suosittelee kaikille kilpapelaajille vapaaehtoisen urheiluvakuutuksen ottamista vakuutusyhtiö Pohjolasta.

Vakuutusyhtiö Pohjola tarjoaa vuodelle 2013:
Sporttiturva: tapaturmavakuutus kilpailuihin, harjoituksiin ja leireille (huom! voimassa ulkomailla korkeintaan 3 kk yhtämittaisilla matkoilla).
1. Aikuisten (1933-1994 syntyneille), hinta 330e
2. Nuorten (1995-2000 syntyneille), hinta 100e
3. Nuorten (2001-2012 syntyneille), hinta 30e+ kilpaurheilijan matkavakuutus

Vakuutus tulee voimaan maksupäivänä klo 24. Vakuutuksen vuodelle 2013 voi lunastaa 1.1.2013 alkaen Tennisliiton verkkosivujen kautta (etusivun alaosassa linkki).

 

Lisäksi Pohjolalla on Kilpaurheilijan matkavakuutus.
Kilpaurheilijan matkavakuutus on voimassa kotiovelta kotiovelle kaikissa olosuhteissa, siis sekä  vapaa-ajalla että kilpailtaessa tai harjoiteltaessa, myös sairauksien osalta (esimerkiksi akillesjänne katkeaa ) ilman euromääräistä ylärajaa.
Vakuutus korvaa ambulanssilennot ja muutokset mm. reittikoneissa, jos täytyy syystä tai toisesta esimerkiksi ottaa penkki pois. Kilpaurheilijan matkavakuutuksen saa ottaa enintään 45 vuorokautta kestäville ulkomaanmatkoille. Korvaukset hoidetaan suoralaskutuksella: http://www.eurooppalainen.fi/. Sivulta löytyvät päivystysnumerot ja Eurooppalaisen palveluverkosto.

 

Jaa:

Seuraava uutinen: Seinäjoen Tennisseura hakee… →