SEB Suomen Tennisliiton pääyhteistyökumppaniksi

12.1.2011  |  16:50

SEB – Skandinaviska Enskilda Banken – ja Suomen Tennisliitto ovat solmineet kolmivuotisen yhteistyösopimuksen. Pohjoismaisesta pankkikonsernista tuli sopimuksen myötä liiton pääyhteistyökumppani.

Yhteistyö näkyy Suomen Tennisliiton juniorien Grand Prix -kilpailusarjassa, jossa tytöt ja pojat pelaavat alle 10-, 12-, 14- ja 16-vuotiaiden luokissa kaksin- ja nelinpeliä. Tänä vuonna kaikissa ikäluokissa pelataan kuusi osakilpailua ja kauden lopussa marraskuussa kussakin ikäluokassa kahdeksalle eniten pisteitä keränneille JGP Masters -turnaus. Ikäluokkien sisä- ja ulkokenttien SM-kilpailut kuuluvat kilpailusarjaan ja niissä ovat mukana myös alle 18-vuotiaat.

SEB on kehittänyt Next Generation -konseptin, jonka mukaan pankki tukee juniortennistä nyt kaikissa pohjoismaissa. Ensimmäisenä käynnistyi yhteistyö Ruotsin Tennisliiton kanssa, jonka jälkeen mukaan ovat tulleet Tanskan ja Norjan Tennisliitot sekä ja nyt myös Suomen Tennisliitto.

JGP-kilpailuissa tulevat näkymään SEB Next Generation -tunnukset.

-On hienoa saada SEB Suomen Tennisliiton pääyhteistyökumppaniksi, toteaa liiton toimitusjohtaja Teemu Purho. – Junior GP-sarjan on tämän yhteistyön alku. Sekä SEB:n että STL:n tavoitteena on laajentaa yhteistyötä uusien projektien muodossa.

SEB:n mukaantulo JGP-kilpailusarjan tukijaksi luo sille uuden ilmeen ja tuo uutta sisältöä. Kisaympäristöt rakennetaan tyylikkäiksi suurten kilpailujen tyyliin sekä pelialueilla että niiden ulkopuolella.
Kilpailijat saavat tyylikkäät pelipaidat ja hupparin sekä muita asusteita kauden aikana. Voittajat saavat mm. voittajapaidat ja upeat pokaalit.
Sarja- ja Masters-voittajille on luvassa leirit huippuvalmentajien vetäminä. Kaikkien pelaajien kesken arvotaan muita palkintoja kisaviikonloppujen aikana.

Kilpailusarjan tuottajana toimii Team Nykopp Ltd, joka osti keväällä 2010 JGP-sarjan markkinointioikeudet.

SEB Next Generation Junior Grand Prix Finlandille on avattu omat verkkosivut:

 

 

 

 

SEB ja STL yhteystyösopimuksen allekirjoittivat SEB:n
maajohtaja  Marcus Nystén (kesk.) ja toimitusjohtaja
Teemu Purho (oik.). Erik Nykopp (vas.) on Team Nykopp Ltd:n toimitusjohtaja.
Kuva: Riitta Närhi

Jaa:

Seuraava uutinen: Ulvefedt voitti Leivon… →