Henrik Zilliacus Tennisliiton seurapalvelupäälliköksi

12.1.2011  |  16:05

Suomen Tennisliiton hallitus valitsi HLK:n toiminnanjohtaja Henrik Zilliacuksen, 31, liiton seurapalvelupäälliköksi.

Tehtävä on uusi. Zilliacus aloittaa siinä maaliskuun alussa.

Seurapalvelupäällikön tehtäviin kuuluvat lasten tenniskoulumallin luominen, pienten ja keskisuurten seurojen kehitysohjelma, ammattimaisten seurojen yhteistyöfoorumi, Nuori Suomi Sinettiseuratoiminta, nuorten alle 10-vuotiaiden leiritoiminnan koordinointi sekä koulutennistoiminnan kehittäminen yhdessä seurojen kanssa.

Henrik Zilliacus on toiminut Helsingin Lawn-Tennis Klubin toiminnanjohtajana vuodesta 2006 lähtien. Hän on toiminut reilut 10 vuotta kilpailujen johtajana mm. koululaisten SM-kisoissa, Tennis Europen Junior Tour-turnauksissa sekä lääkärien tenniksen MM-kilpailuissa. Tämän lisäksi hän on vetänyt liiton kilpailunjohtajakoulutuksia.
Zilliacus on suorittanut seuravalmentajatutkinnon.

-Olen ollut pitkään seuratoiminnassa mukana ja viime vuonna Tennisliiton strategiatyöryhmässä, kertoo Henrik Zilliacus. – Liiton seurapalvelupäällikön toimi kiinnosti heti, sillä se tarjoaa mielenkiintoisen mahdollisuuden olla kehittämässä suomalaisen urheilun perustaa, seuratoimintaa.

-Itse näen seurapalvelupäällikön konkreettisten tehtävien lisäksi tärkeänä sen, että voisin olla lisäämässä seurojen ja liiton keskinäistä luottamusta sekä vuoropuhelua ja yhteistyötä, sanoo Zilliacus. – Positiivisessa ilmapiirissä saadaan yhdessä paljon aikaan.

Seurapalvelupäällikön toimeen jätti hakemuksensa yli 20 henkilöä.
-Tämä uusi toimi herätti todellakin paljon kiinnostusta, iloitsee liiton toimitusjohtaja Teemu Purho. – On hienoa saada liiton tiimiin mukaan Henrik Zilliacus, jolla on sekä vankka koulutus että kokemus seuratoiminnasta.

 

 

 

 

 

 

 

Henrik Zilliacus

Jaa:

Seuraava uutinen: SEB Suomen Tennisliiton… →