SEB JGP 14v/JSM 14v ja JSM 18v kaaviot julkaistu to klo 13

21.3.2013  |  13:55

Ässässä on julkaistu torstaina klo 13 juniorien sisäkenttien SM-kilpailujen 18v ja 14v/SEB JGP II osakilpailun kaaviot.
Turnaus pelataan pääsiäisenä Tampereen tenniskeskuksessa TaTS:n järjestämänä.
Pojat 14-vuotiaiden kaksinpelin on ilmoittautunut 51 pelaaja, joista 16 on suoraan 32 pelaajan pääsarjassa. Karsinnoista pääsarjaan nousee toiset 16 pelaajaa. Poikien ykkösenä Suomen mestaruutta lähtee tavoittelemaan HVS:n Emil Ruusuvuori, kakkosena kaaviossa on PVS:n Patrick Stenfors.
14-vuotiaiden tyttöjen 16 pelaajan kaksinpelin kaaviossa on kahdeksan pelaajaa suoraan, heistä ykkösenä ÅLK:n Venla Andersson, kakkosen Smashin Nikita Liebkind. Karsintojen 35:stä pelaajasta kahdeksan nousee pääsarjaan.
Poikien nelinpelissä on 21 paria ja tyttöjen nelinpelissä 17 paria. Ikäluokan sekanelinpelin mestaruutta tavoittelee kahdeksan paria.
JSM 14v on samalla SEB JGP -kilpailusarjan toinen osakilpailu. Ensimmäisessä osakilpailuissa voittajia olivat Patrick Stenfors PVS ja Nikita Liebkind Smash kaksinpeleissä sekä Emilio Martinez-Martinez TaTS/Juho Poutiainen PTT ja Paula Joukanen HVS/Nikita Liebkind Smash nelinpeleissä.

Alle 18-vuotiaiden SM-kilpailuiden poikien kaksinpelin karsintojen kaaviossa on 31 pelaajaa, joista kahdeksan pääsee pääsarjaan – siinä on suoraan kahdeksan pelaajaa, kärkisijoitettuina TaTS:n Joel Popov (1.) ja Panu Virtanen (2.).
Tyttöjen kaksinpelissä ei tullut karsintaa, pääsarjassa on 14 pelaajaa, heistä kärkisijoitettuja ovat TaTS:n Milka-Emilia Pasanen (1.) ja OVS:n Monica Malinen (2.)
Alle 18-vuotiaat pelaavat myös nelinpelin mestaruuksista sekä tyttöjen että poikien luokassa, mutta sekanelinpeliin ei tullut riittävästi osallistujia. 

 

Jaa:

Seuraava uutinen: HLK hakee päätoimista… →