HLK hakee päätoimista valmentajaa ja tuntivalmentajia

21.3.2013  |  15:07

Helsingin Lawn-Tennis Klubi on yksi Suomen suurimmista tennisseuroista noin 1100 jäsenellään. 100-vuotiaalla perinteikkäällä seurallamme on tällä hetkellä kaksi päätoimipaikkaa: Meilahden liikuntapuisto, johon valmistui syksyllä 2008 uusi monipuolinen liikuntakeskus tennis-, sulkapallo- ja salibandykenttineen sekä kuntosali- ja ryhmäliikuntatiloineen ja Tapiolan tennispuisto, jossa on viihtyisä seitsemän kentän tennishalli. Toimimme aktiivisesti tenniksen eri osa-alueilla; kilpavalmennus, harrastevalmennus, minitennis, kilpailut sekä erilaiset seuratapahtumat. Lisäksi tarjoamme monipuolista liikunta erilaisten kerhojen ja leirien muodossa.

 

HAEMME TIIMIIMME PÄÄTOIMISTA VALMENTAJAA JA TUNTIVALMENTAJIA

 

Kasvavan toiminnan myötä tarvitsemme vahvaan valmentajatiimiin lisää innostuneita osaajia. Tarjoamme paikan suomalaisen tenniksen etujoukosta osana nuorekasta ja urheilullista tiimiä. Haemme joukkoomme henkilöitä, joiden intohimona on valmennus ja ovat valmiita heittäytymään toimintaan mukaan.

Päätoimisen valmentajan tehtäviin kuuluu Mini- ja Miditennis ikäisten pelaajien eteenpäin vieminen seuramme valmennusjärjestelmässä. Lisätietoja työnkuvasta saa ao. yhteystiedoista.

Tuntivalmentajien osalta kokemus katsotaan eduksi mutta ei pakollinen. Tärkeintä tehtävässä on lajitausta sekä innokkuus valmentamiseen. Valmennuskokemuksen puuttuessa pääset seuran kokeneiden valmentajien oppiin sekä seuran koulutusjärjestelmään mukaan.

Päätoiminen valmentaja

– työaika 37,5h/vko josta valmennusta 25-28 tuntia viikossa
– kilpailuseurantaa ja viikonloppuleirejä
– nimettyjen teamien vastuuvalmentajana toimimista
– vastuu omien teamien kokonaisvaltaisesta harjoittelusta ja kilpailemisesta

Tuntivalmentajat

– valmennusta min. 3 tuntia viikossa
– juniori- / aikuisvalmennusta

Vapaamuotoiset hakemukset 14.4. mennessä osoitteeseen esa.kinnunen@hlk.fi. Lisätietoja tehtävistä antaa seuran toiminnanjohtaja Esa Kinnunen 040-7010673 tai esa.kinnunen@hlk.fi.

   

Jaa:

Seuraava uutinen: Seniorijoukkueille tappiot cupien… →